Antena Căutare

Ce face o menajeră când intră în camera unui turist. Secrete știute doar de cameriste

 Menajerele sunt persoanele angajate să se ocupe de curățenie, spălat și călcat haine, fie că este vorba despre un hotel, o pensiune, o firmă de curățenie și nu numai. Care sunt secretele pe care le știu doar cameristele?

imagine cu o menajera aranjand un pat de hotel Galerie
Cameristele au dezvăluit detalii mai puțin știute de turiști | sursa foto: Profimedia

Fie că mergi în concediu, într-o vacanță scurtă sau călătorești în interes de serviciu, cu siguranță unul dintre criteriile de care ții cont atunci când alegi o cameră de hotel este curățenia. De acest lucru se ocupă menajerele (cameristele), dar puțini sunt cei care știu ce secrete ascund acestea. Dar ș ice fac atunci când turiștii sunt plecați.

O celebră publicație a realizat un top cu lucruri mai puțin știute de turiști. Ce fac menajerele (cameristele)?

Ce fac menajerele (cameristele) atunci când turiștii nu sunt în camera de hotel

Un lucru ușor de intuit este faptul că acestea sunt mereu presate de timp și că pentru cameră pe care trebuie s-o curețe au un anumit timp la dispoziție. De aceea, atunci când sunt pe fugă, menajerele ar putea să folosească toaleta din camera ta de hotel, fără ca tu să te prinzi de acest lucru.

În plus, tot din lipsă de timp, cameristele obișnuiesc să facă pe fugă curățenia, așa că nu este exclus să mai descoperi locuri prăfuite.

Citește și: Românca, menajeră de lux, care a furat 60 de milioane de euro din casa angajatorului. Când a fost prinsă, Maria purta cercei de 300.000 de euro!

La anumite hoteluri, obiectele uitate de turiști în camera sunt păstrate pentru o perioadă de 45 până la 90 de zile. În cazul în care acestea nu au fost revendicate, atunci cameristele au voie să le păstreze. Nu de puține ori, menajerele au recunoscut faptul că un avantaj al meseriei lor este liniștea de care au parte atunci când curăță diferitele camera.

imagine cu o menajera in camera de hotel

Menajerele au dezvăluit detalii mai puțin știute de turiști

Totuși există și situații în care cameristele se întâlnesc cu situații sau lucruri neplăcute: sânge, droguri, materiale sau obiecte destinate adulților, vomă, fluide ale corpului sau materii fecale, obiecte arse cu țigara, gunoi și multe altele.

Citește și: De ce lenjeria și prosoapele de la hotel sunt întotdeauna albe. Iată motivele

Deși ai putea crede că vasul de toaletă sau coșul de gunoi sunt cele mai murdare obiecte din cameră, menajerele sunt de altă părere. Potrivit acestora, lucrul ce este extrem de rar curățat este telecomanda de la televizor. Mai mult decât atât, cameristele spun că nu ar folosi niciodată cănile sau paaharele din camera, fiindcă, de cele mai multe ori, acestea sunt curățate pe fugă folosindu-se o cârpă utilizată la șters praful prin cameră, informează cei de la mentalfloss.com. Potrivit acestora, menajerele mai au obiceiul fie să probeze hainele și bijuteriile turiștilor.

De asemenea, acestea spun că doar prosoapele lăsate pe podeaua din baie sunt schimbate și că nu întotdeauna vasul de toaletă este dezinfectat minuțios. Tot cameristele (menajerele) recunosc faptul că nu întotdeauna schimbă pernele murdare, ci aleg să le pună o husă nouă, sperând totodată că turiștii nu vor observa micile detalii.

O femeie a vrut să-și renoveze noua casă, dar a dat peste o cameră secretă! Ce lucru straniu a găsit înăuntru... Ea e fetița care mănâncă haine în fiecare zi, de peste 3 ani. Ce a dezvăluit mama copilei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x