Antena Căutare

Ce fel de persoană ești în funcție de lenjeria patului tău. Culoarea sau modelul arată mai multe decât crezi despre tine

Oricât de greu ar părea de crezut, chiar și lenjeria patului poate arăta multe despre o persoană. În funcție de model, culoare sau material, descoperă ce fel de persoană ești, în funcție de cum arată patul tău.

imagine cu lenjerie de pat Galerie
Pare greu de crezut, dar lenjeria patului poate arăta multe despre tine | sursa foto: Shutterstock

Un expert în materie de design interior pe nume Ryan McDonough a dezvăluit că nu doar decorațiunile pe care le alegem pentru casă arată multe despre un om, ci inclusiv lenjeria patului. Potrivit acestuia, orice detaliu contează și cei care vin la tine în vizită pot afla multe despre tine, doar privindu-ți patul.

Ce fel de persoană ești în funcție de lenjeria patului tău

Dacă îți place sau ai tendința în general să folosești lenjerie albă pentru pat, atunci în mod clar ești adeptul stilului clasic, ce nu se învechește niciodată. Această culoare oferă persoanei care doarme într-un asemenea pat senzația de liniște, de serenitate și de armonie. În mod clar, dacă ai ales să folosești o lenjerie de pat albă, ești o persoană care apreciază în mod deosebit curățenia și ordinea.

Citește și: De ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera de hotel. O angajată a dezvăluit totul

Dacă alegi o lenjerie de pat cu model extrem de simplu și în culori pastelate, deloc îndrăznețe, atunci în mod sigur ești adeptul stilului minimalist. Ești o fire directă, deschisă la minte, care apreciază să spună lucrurilor pe nume și să acționeze direct, fără ocolișuri.

Dacă preferi o lenjerie de pat cu tot felul de imprimeuri și modele, atunci în mod sigur ești o persoană extrem de expresivă. Dacă îți plac bulinele sau punctele, atunci în mod clar ești un om cu inimă bună, amuzant și lipsit de griji sau stresuri inutile, dar și o fire foarte dinamică. De asemenea, dungile și imprimeul leopard arată încredere în sine, așa că cel mai probabiil dacă alegi o astfel de lenjerie ești o fire plină de viață, creativă și îndrăzneață.

Citește și: De ce nu trebuie să faci patul dimineața, imediat după ce te trezești. Gestul îți poate influența sănătatea. Care este motivul

Nu doar modelul, ci și culoarea lenjeriei de pat poate arăta ce fel de persoană ești, potrivit lui Ryan McDonough. Astfel, dacă preferi albastrul la așternuturi, atunci în mod clar se poate spune despre tine că dormi mai bine decât alți oameni, fiindcă ești mai calm și mai relaxat. Verdele ajută la reducerea anxietății, așa că și această culoare ajută să ai un somn odihnitor. Dacă alegi portocaliu, atunci în mod sigur vei avea un plus de energie la trezire. Roșul, în schimb, aarată că ești o persoană pasională, care iubește intens. Dacă alegi un roșu intens la o lenjerie din mătase, atunci în mod sigur ești o fire sexy, cu multă imaginație în dormitor. Movul, în schimb, crește nu doar pasiunea, ci și intensitatea gândurilor, făcându-te să adormi mai greu, arată cei de la thesun.co.uk.

Dacă ai o lenjerie de pat cu flori sau motive florale, atunci asta arată despre tine că ești o persoană deschisă, romantică și dornică de-a fi mereu în centrul atenției.

Dacă lenjeria ta de pat este completată cu perne decorative, beculețe pe tăblia patului sau alte astfel de elemente decorative, atunci în mod sigur ești o fire visătoare, pliină de imaginație și romantism.

O tânără și-a cumpărat o geacă de pe internet, dar când a primit coletul a rămas fără cuvinte. Peste ce a putut să dea... O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x