Antena Căutare

De ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera de hotel. O angajată a dezvăluit totul

O femeie care lucrează ca menajeră la un hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera unde ai fost cazat, iar motivul este surprinzător.

imagine cu un pat la hotel Galerie
O femeie a dezvăluit de ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera de hotel | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, menajerele care lucrează la hotel sau la pensiune explică de ce nu trebuie să facem patul atunci când părăsim camera. Încă de când eram copii, părinții ne învățau să nu lăsăm patul nefăcut sau dezordine în cameră, dar unii sunt de părere că această regulă nu este în mod obligatoriu utilă pentru angajații unui hotel.

De ce nu trebuie să faci patul dacă pleci din camera de hotel sau pensiune

Atunci când plătim o cameră de hotel sau de pensiune ne dorim să avem parte de cât mai multe beneficii și apreciem orice detaliu ce contribuie la confortul nostru. La plecare, unii dintre turiști aleg chiar să își facă patul, în ideea de-a lăsa camera cât mai curată și ordonată după șederea lor acolo.

Citește și: De ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel, ce este adesea inclus în prețul cazării. O angajată a dezvăluit totul

Totuși, o angajată a unui hotel a dezvăluit de ce acest lucru nu ajută la nimic, ba dimpotrivă, îngreunează munca celor care se ocupă cu ordinea și curățenia.

De ce nu trebuie să îți faci patul atunci când pleci dintr-o cameră de hotel sau de pensiune? Fiindcă acest lucru poate face o menajeră să petreacă mai mult timp la curățenia unui camera.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit? Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așadar, dată viitoare când chiar vrei să faci patul de la hotel, poți lua în calcul să strângi lenjerie și s-o împăturești, fără s-o mai așezi pe pat.

Și aceasta nu este singura dezvăluire făcută de angajata unui hotel. Janessa Richard a dezvăluit recent prin intermediul unor filmări publicate pe TikTok secrete din această industrie, pe care nu le știu mulți. Într-o postare recentă, aceasta a explicat de ce turiștii trebuie să evite folosirea paharelor din camera de hotel.

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a spus aceasta, potrivit celor de la mirror.co.uk.

De ce beau englezii ceai cu lapte. Explicațiile provin din timpuri îndelungate... De ce nu trebuie să faci patul dimineața, imediat după ce te trezești. Gestul îți poate influența sănătatea. Care este m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x