Antena Căutare

Ce fel de persoană ești, în funcție de pijamaua pe care o porți. Ce arată modelul pe care l-ai ales

Oricât de greu ar părea de crezut, experții susțin că au descoperit o legătură între personalitatea unei persoane și tipul de pijama preferat.

imagine cu genunchiul unei persoane, imbracata in pantaloni de pijama Galerie
Tipul de pijama pe care îl preferi poate arăta multe despre tine, ca persoană | sursa foto: Profimedia

O echipă de specialiști a luat legătura cu psihologul Matilda Moffett și împreună au decis să lucreze la un studiu elaborat prin care se arată că tipul de pijama preferat poate arăta ce fel de persoană ești.

Pare greu de crezut, dar se pare că rezultatele au și un fundament științific și testul de mai jos chiar are un nivel ridicat de precizie.

Ce fel de persoană ești, în funcție de modelul de pijama preferat

Potrivit datelor analizate după numeroase sondaje și cercetări, oamenii care preferă să doarmă goi se simt siguri pe ei, încrezători în modul în care arată și mulțumiți de mai toate aspectele din viața lor. Cei ambițioși, de exemplu, preferă alternuturi moi, fine, precum cele din satin sau mătase.

Descoperă ce fel de persoană ești, în funcție de tipul de pijama pe care îl prefer, în testul de mai jos.

Experții susțin că, dacă prefer să dormi într-un set format din pantaloni și bluză cu nasturi, din flanelă, atunci cu siguranță ești o persoană extrem de curată și riguroasă atunci când vine vorba despre sănătate și igienă. Potrivit studiilor făcute de Matilda Moffett, acești oameni țin mult la siguranță și se simt bine atunci când au lucrurile sub control.

imagine cu un copil in pijama, stand in pat

Pijamaua aleasă poate arăta multe despre tine

Dacă pijamaua ta e formată dintr-un set cu maieu și pantaloni scurți, din mătase sau satin, atunci fie ești o persoană tradiționalistă, fie una îndrăzneață. Cei care dorm într-o astfel de ținută sunt, în general, persoane care se ambiționează să obțină cât mai multe lucruri în viață și să se autodepășească. Mai mult decât atât, persoanele care poartă o astfel de pijama pot avea tendința să pună cariera mai presus decât viața personală.

Citește și: Testul de personalitate care va dezvălui totul despre tine. Cine a spart vaza?

Studiile arată că ești o persoană destul de copilăroasă și nostalgică dacă preferi să porți o pijama extrem de comodă, largă și eventual pufoasă sau plăcută la atingere. Pentru tine, familia este cel mai important lucru și pui mare preț pe loialitate și integritate. Potrivit experților, cei care poartă pijamale sau haine largi sunt persoane care, în mod subconștient, își doresc să se întoarcă în trecut, într-o vreme în care se simțeau mai fericiți sau mai bine în pielea lor, arată cei de la Dailymail.co.uk.

Dacă porți neglijeuri atunci sigur ești o persoană căreia îi place să primească atenție și care se simte extrem de sigură pe modul în care arată sau stăpână pe situație, indiferent de împrejurare.

Citește și: Ce înseamnă când visezi bărbați? Atenție, te pasc evenimente încurcate

În schimb, dacă porți pantaloni și tricou pe post de pijama, atunci cu siguranță acest lucru arată despre tine că ești o persoană care are încredere în forțele sale și care nu ezită să spargă tiparele și să își urmeze propriul drum în viață.

În plus, experții au mai ajuns la concluzia că oamenii care preferă să se bage în pat cu șosete sunt firi pragmatic, obsedați de control și de-a bifa lista de sarcina a zilei. Totuși, aceste persoane știu să pună mare accept pe lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Bărbatul Ken, devenit între timp Jessica, nu își poate găsi un partener. Ce a dezvăluit diva cu forme generoase... O tânără și-a făcut 200 de operații estetice ca să arate ca un desen animat. Cum arată azi Pixee Fox...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x