Antena Căutare

Ce gest a putut să facă o bunică, înainte de ziua de naștere a nepotului său! Chiar fata femeii a dezvăluit totul

O bunică a făcut un gest complet neașteptat, chiar cu puțin timp înainte de ziua de naștere a nepotului său. Cea care a dezvăluit totul a fost chiar fiica femeii.

nepot tinut de mana de o bunica Galerie
Mulți au fost uimiți când au aflat ce a putut face această bunică | sursa foto: Shutterstock

Se spune că bunica este ca o a doua mamă pentru nepot. Totuși, nu același lucru se poate spune despre o doamnă care a recurs la un gest complet neașteptat, chiar cu puțin timp înainte de ziua de naștere a nepotului. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Ce a putut să facă o bunică, înainte cu puțin timp de ziua de naștere a nepotului său

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o femeie, după ce mama ei a luat o decizie ce a supărat-o din plin. S-a întâmplat totul chiar cu puțin timp înainte de ziua de naștere a copilului său. Bulversată de cele întâmplate, femeia a povestit totul pe o celebră platformă dedicată mamelor.

Citește și: Rudele au dus bunica la azil și apoi au făcut curat în casă. În dormitor au găsit o „comoară”, chiar lângă pat

„Pe scurt, povestea mea sună cam așa. Fratele meu mai mare este și a fost mereu copilul preferat al mamei mele. Chiar și acum, ea mereu îl pune pe el pe primul loc. Eu și fratele meu nu ne vorbim, și asta fiindcă el alege să fie așa. Mama îi ține lui partea, așa că mereu eu, soțul și copiii noștri suntem dați deoparte. În mod ironic, el se poartă extrem de urât cu ea. Nu o include niciodată în viața lui, în comparație cu mine.

Totuși, totul a culminat cu momentul în care mama mea a renunțat să mai vină la ziua copilului meu. Aniversarea lui este peste o săptămână. Fiul meu era atât de fericit că vine și bunica lui, își făcuse deja și planuri. Apoi, mama a sunat și a anunțat că și-a făcut alte planuri, că are nilte bilete cumpărate pentru ora 3 a după-amiezii, așa că poate vine la ora de culcare, ca să-i ureze la mulți ani. Așa cum anticipasem, planurile sale se refereau la fratele meu. Oare e chiar atât de greu să se țină de planul cu ziua fiului meu, așa cum am convenit?!

Citește și: Femeia care a devenit bunică înaintea propriei sale mame. Care e explicația și cum e posibil

E foarte important pentru el și nu poate să îl trateze așa, ca și când poată să vină câteva minute înainte de ora de culcare și să compenseze pentru absența de la petrecerea de ziua lui”, a povestit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, numeroși internauți au reacționat imediat și au criticat din plin gestul bunicii, care nu a știut să își pună nepotul mai presus decât toanele fiului său.

Unii, ceva mai critici, au sugerat femeii să nu mai aibă așteptări și chiar să încerce să răcească relațiile, dacă simte că atitudinea mamei sale o afectează.

Iluzie optică virală. Câți oameni poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima... O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x