Antena Căutare

Ce înseamnă dacă visezi pisica neagră - Avertisment puternic

Visele nocturne ne pun pe ganduri, iar atunci cand visezi pisica neagra insemna ca esti avertizat cu privire la o serie de probleme pe care le vei intampina in realitate.

Visele nocturne ne pun deseori pe gânduri, iar interpretarea lor are mare corespondență în realitate. Oamenii le numesc, de obicei, vise premonitorii datorită simbolurilor și avertismentelor pe care le poartă. Pisica neagră în vis face parte din categoria viselor cu semnificații importante.

Atunci când pisica neagră îți taie calea, faci cale-ntoarsă sau trei cruci sau... și una și alta dacă ești prea suprestițios. Dar nu știi ce se întâmplă atunci când visezi o pisică neagră: avertisment puternic de care trebuie să ții cont.

Pisica neagră în vis. Semnificații

1. O situație grea din viața ta va lua amploare. Este important să analizezi toate detaliile, ca să știi la ce te aștepți.

2. Dacă pisica te atacă în vis înseamnă că, în realitate, ești ținta invidiilor și chiar poți avea o ceartă cu cineva care îți e apropiat.

3. Dacă în vis dezmierzi o pisică neagră înseamnă că vrei cu nearăbdare să ai o aventură cu cineva.

4. Dacă e o pisică de munte, înseamnă că în viața intimă ai nevoie de mai multă acțiune și trebuie să ieși neapărat din rutină.

5. Dacă pisica neagră te privește, nu trebuie să îți fie teamă: o persoană apropiată care a decedat te veghează...

6. Dacă în vis omori o pisică neagră, felicitări, tocmai ai învins un dușman puternic în viața reală.

7. Dacă o iei în brațe, trebuie să ai grijă deoarece cineva te va convinge să faci un lucru de care ți-e rușine, cum ar fi să furi, să minți, să înșeli.

8. Dacă pisica este moartă, înseamnă că ai învins un mare obstacol de viață.

Orice semnificație ar avea, pisica moartă în vis este o apariție de care trebuie să ții seamă. Nu este un vis comun, așadar nu ignora semnele. Ele vin să te ajute, nu să te sperie.

Caută bine prin casă! Dacă ai telefoanele astea vechi te poţi îmbogăţi peste noapte... SECRETELE ROMÂNIEI. Ce se află sub țara noastră: „Sunt cu sutele. Aceste zone au un potențial paranormal”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x