Ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în Iisus din Nazaret. Boala cruntă care a răpus-o

Anne Bancroft, actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în Iisus din Nazareth, a fost răpusă de o boală cruntă la 28 de ani de la unul dintre cele mai prestigioase roluri pe care le-a avut. Ce s-a întâmplat cu ea.

Maria Magdalena în Iisus din Nazaret

Getty

Anne Bancroft, pe numele său real Anna Maria Louisa Italiano, s-a născut pe 17 septembrie 1931 și s-a stins din viață pe 6 iunie 2005, la vârsta de 73 de ani. Anne a fost actriță, regizoare, scenaristă și cântăreață americană, respectată pentru priceperea și versatilitatea sa în actorie, Bancroft a primit un premiu al Academiei, trei premii BAFTA, două premii Globul de Aur, două premii Tony și două premii Primetime Emmy.

Aceasta este cunoscută pentru celebrul rol din filmul Iisus din Nazareth, unde a jucat-o pe Maria Magdalena. Bancroft a continuat să acționeze în ultima jumătate a vieții sale, cu roluri proeminente în „Isus din Nazaret” ca Mary Magdela (1977).

Citește și: Actorii care au pierdut rolul lui Iisus din Nazaret în fața lui Robert Powell. Mari nume au fost la un pas să fie protagoniștii

Anne Bancroft a murit de cancer uterin la vârsta de 73 de ani, la Spitalul Mount Sinai din Manhattan. Moartea ei i-a a lăsat un gol adânc n sufletele tuturor și a șocat pe multă lume, inclusiv pe unii dintre prietenii ei, întrucât cea mai apropiată persoană a lui Bancroft nu a dat publicității detalii despre boala ei și nimeni nu știa. Corpul ei a fost depus la cimitirul Kensico din Valhalla, New York, lângă părinții ei, Mildred (care a murit în aprilie 2010, la cinci ani după Anne) și Michael Italiano. Un monument din marmură albă cu un înger care plânge împodobește mormântul. Ultimul ei film, Delgo, a fost dedicat memoriei sale.

Ce i s-a întâmplat în timpul scenei Crucificării lui Robert Powell

Robert Powell a avut, fără doar și poate, cel mai convingător rol și, pentru scena finală, crucificarea, el a mâncat, 12 zile, numai brânză, pentru a slăbi. Ce i s-a întâmplat în momentul când a fost ridicat pe cruce: "Era să-mi rup spatele".

După ,,Iisus din Nazaret”, majoritatea regizorilor s-au ferit să-l contacteze, iar cei care au făcut-o l-au refuzat după primul casting, pentru că este perceput de publicul larg ca fiind Hristos şi nu putea primi roluri de amant, soţ sau care presupuneau scene total opuse de cea care l-a consacrat.

Citește și: Cum arată ca adult actorul care l-a jucat pe Iisus copil. Schimbarea incredibilă a lui Lorenzo Monet

Rober Powell, astăzi în vârstă de 76 de ani, s-a remarcat în istoria cinematografiei datorită rolului său din mini-seria “Iisus din Nazareth”. Actorul a fost ales pentru acest rol, la vârsta de 32 de ani, datorită trăsăturilor sale fizice care îl faceau la acea vreme să semene cu Iisus din descrierile biblice.

Actorul nu a prețuit, la început, rolul primit: ,,Nici măcar nu m-am dus la audiție, cred că era aroganța tipică celor de vârsta mea. Dar, până la urmă, am făcut un test. Când m-am uitat în oglindă, mi-am dat seama că mă uit, cu adevărat, la Iisus. A fost ceva magic. De la păr și până la siluetă, eram Iisus Hristos. A fost un moment extraordinar", a spus Powell într-un interviu pentru The Express.

Răstignirea a fost grea pentru Robert Powell și asta pentru că tot procesul a fost unul dificil. Robert Powell a fost la un pas de a-și rupe spatele, lucru care i-ar fi schimbat pentru totdeauna destinul.

Citește continuarea >>> Accidentarea care i-ar fi putut schimba viața

Ultimele știri