Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu mașina pe care Prințesa Diana a primit-o cadou de logodnă de la Prințul Charles

Prinţesa Diana a primit în urmă cu 40 de ani din partea Prinţului Charles o mașină drept cadou de logodnă. Bolidul a fost mijlocul de transport la râvnitei Prințese mult timp până să se stingă din viața. Ce s-a întâmplat astăzi cu mașina regală primită înainte de căsătorie.

Printesa Diana și mașina primită în dar de la Prințul Charles Galerie
Prințesa Diana | Getty

Maşina primită de Prinţesa Diana din partea Prinţului Charles drept cadou de logodnă, înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, a fost vândută la o licitaţie pentru mai mult de 52.000 de lire sterline. Automobilul, un Ford Escort Ghia a fost vândut pentru o sumă enormă, mai mult decât era de așteptat, potrivit CNN.

La ce preț a fost vândută mașina personală a Prințesei Diana. Un detaliu misterios a apărut pe capotă

Prinţesa Diana a primit maşina în luna mai a anului 1981, chiar cu două luni înainte să se căsătorească cu Prințul Charles, potrivit casei de licitaţii Reeman Dansie. Aceasta a condus maşina până în august 1982.

Mașina, care nu mai fusese văzută în public timp de 20 de ani, a fost vândută marţi cu numărul de înmatriculare, vopseaua şi radioul originale. Indicatorul de viteză arată 83.000 de mile.

„Fordul a fost mijlocul de transport personal al Prinţesei Diana în prima parte şi cea mai fericită a relaţiei ei cu Prinţul de Wales şi există multe fotografii în care apare conducându-l şi chiar privindu-l din maşină pe prinţ jucând polo”, a transmis casa de licitaţii, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să se stingă. Ce le-a spus primilor salvatori ajunși la locul accidentului

Vânzătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, este o femeie care a fost mare admiratoare a Prinţesei Diana şi care a ţinut secretă originea maşinii chiar faţă de prietenii ei. Casa de licitație a estimat valoarea bolidului la 30.000 - 40.000 de lire sterline, iar cu taxele adăugate, preţul de vânzare a fost de 52.640 de lire sterline.

Fordul a fost vândut având pe capotă o broască argintie, copie a unui cadou primit de Diana din partea surorii ei, Sarah Spencer.

Nu este prima dată când un vehicul care a aparţinut Prinţesei a fost vândut pentru o sumă impresionantă. Anul trecut, un Audi decapotabil a fost adjudecat contra sumei de 58.000 de lire sterline, potrivit news.ro.

Ce moștenire le-a lăsat Prințesa Diana lui William și Harry

La moartea mamei lor, Prințul William și Prințul Harry au primit o moștenire impresionantă. Darnică, așa cum o cunoștea toată lumea, Diana le-a oferit cele mai de preț daruri fiilor ei pe care i-a iubit cel mai mult.

Cu patru ani înainte de moartea ei, în 1993, Prințesa Diana și-a scris testamentul și o dată cu interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry pentru Oprah Winfrey au ieșit la suprafață mai multe secrete. Se pare că motivul pentru care Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie își permit acum să locuiască într-o casă luxoasă din California este pentru că fiul Prințesei Diana a primit o moștenire considerabilă de la mama sa.

În ziua morții sale, în august 1997, Prințesa Diana avea o avere de peste 21 milioane de lire, echivalentul a 31,5 milioane de dolari. În această sumă erau incluse toate fondurile ei, investițiile, obiectele de valoare și acordul de divorț semnat cu Prințul Charles, în valoare de 17 milioane de lire. Proprietățile pe care „Prințesa Inimilor” le deținea se pare că s-au împărțit între mai multe persoane, inclusiv majordomului său, Paul Burrell.

Citește și: Apropiații spun că Prințesa Diana nu se simțea frumoasă. Șase trăsături ale corpului ei care nu îi plăceau

Cu toate acestea, principalii moștenitori sunt Prințul William și Prințul Harry. În testamentul ei era trecut și un “fond discreționar” care avea să le fie de folos celor doi fii ai săi și familiilor lor. În acel fond bancar, Prințesa Diana a depus 100.000 de lire. În prezent, pentru că Prințul Harry și Prințul William sunt căsătoriți, și Meghan, dar și Kate au dreptul la sume de bani din acel fond. Pe lângă documentul oficial al testamentului, Prințesa Diana a mai întocmai un document numit “Scrisoare a Dorințelor”.

Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul. "Dumnezeule mare, el e"... Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x