Antena Căutare

Ce s-a întâmplat între Vulpița și Viorel după plecarea de la ”Acces Direct”. La asta nu se aștepta nimeni, iar imaginile sunt virale! 

Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită cu fast de Veronica, cunoscută și sub numele de Vulpita și de soțul ei, Viorel, iar acum aceasta pare să se fi schimbat total.

Ce s-a întâmplat între Vulpița și Viorel după plecarea de la ”Acces Direct”. La asta nu se aștepta nimeni, iar imaginile sunt virale! 
Ce s-a întâmplat între Vulpița și Viorel după plecarea de la ”Acces Direct”

Dacă până acum părea dornică de distracție și indiferentă la spusese soțului ei, acum, Veronica pare mai îndrăgostită ca niciodată de Viorel.

Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, după ce a făcut furori la Acces Direct, unde i-a dansat partenerului ei, acum Veronica s-a arătat îndrăgostită de soțul ei, ea făcând publice imagini inedite în care apare în ipostaze romantice alături de Viorel, bărbatul cu care e căsătorită de mai bine de doi ani.

Vulpiţa, dans din buric pentru Viorel! Veronica a făcut show interzis minorilor

Ce se va mai întâmpla între cei doi, aflați luni, la Acces Direct, de la ora 17:00.

Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților: ”Când vezi că femeia pe care o iubești moare puțin câte... Povestea senzaţională a mediumului care comunică cu extratereştri! Dimitria Puchiu: "Pot avea formă umanăi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x