Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpiţa, dans din buric pentru Viorel! Veronica a făcut show interzis minorilor

De ziua îndrăgostiţilor, Veronica a vrut să-i pregătească lui Viorel o mare surpriză. Soţia-vulpiţă şi-a dorit să ia lecţii de dans oriental, ca să-l impresioneze pe bărbatul ei! Ce a ieșit? 

Veronica este mai pornită ca niciodată să își cucerească soțul și să îi demonstreze că are toate motivele să rămână împreună!

Cei doi au avut parte, de Ziua Îndrăgostiților, de numeroase surprize din partea echipei emisiunii Acces Direct!

Vulpița și Viorel din Blăgești au avut parte de o surpriză de zile mari cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! După ce au fost la un atelier și și-au ales haine speciale, cei doi s-au delectat la o super ședință foto, făcută de profesioniști într-un studio special amenajat pentru ei. Apoi, cei doi au savurat o super cină romantică!

citește și: Și-a arătat adevărata față! Vulpița s-a dezlănțuit, în direct! „Ești obrăznicuță! Acum ne arăți cum ești!”

Viorel s-a dus la cumpărături ca să-i aleagă soției sale un cadou special, iar Veronica a luat lecții de dans din buric, ca să-l surprindă pe soțul ei cu un moment oriental de excepție!

Cum s-a descurcat Veronica? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!