Căutare Live

Ce se întâmplă dacă lași sucul în pahar timp de 3 luni. Imaginile fac senzație pe internet

Cineva a decis să facă un experiment inedit, iar deznodământul a fost unul complet neașteptat. Ce se întâmplă dacă lași suc într-un pahar, timp de trei luni?

Sucul lăsat în pahar timp de trei luni trece printr-o transformare uluitoare

sursa foto: Profimedia

Este cunoscut faptul că orice aliment se strică, sub acțiunea timpului. Unele produse rezistă mai mult, în timp ce altele trebuie consumate în câteva zile, fiindcă îți pierd din prospețime.

Creatorii unui canal de YouTube ce prezintă tot felul de experimente au decis să arate ce se întâmplă dacă lași suc într-un pahar, timp de trei luni. La finalul exercițiului, fimarea a ajuns pe internet și a produs un val uriaș de uimire.

Ce se întâmplă facă lași suc într-un pahar, timp de mai multe luni

Cei de la Temponaut Timelapse de pe YouTube realizează clipuri video în care documentează procesul de descompunere pentru diferite alimente. Într-unul dintre filmări, aceștia au dorit să afle ce comportă un suc lăsat cu lunile în pahar, iar rezultatul nu a fost unul îmbucurător.

Au luat un pahar, au pus un anumit tip de suc acidulat în el și au adăugat gheață și o felie de lămâie, pentru ca totul să fie perfect, numai bun de servit. Doar că în loc să îl bea, oamenii au lăsat paharul într-un loc ferit, timp de 105 zile (adică aproximativ trei luni). Nu mica le-a fost surpriza atunci când au văzut rezultatul final.

Citește și: O femeia obișnuia să bea 15 cola pe zi. Cum arată azi Karina Dunford, după ce a renunțat la sucul preferat

În prima săptămână, schimbările au fost minore. Gheața s-a topit, lămâia s-a alterat și lichidul a început încet, încet să se evapore.

Din ziua a opta însă, lucrurile au început să fie și mai surprinzătoare. În acest punct, în pahar au început să se formeze mici bucăți de mucegai verde-albăstrui pe pereții paharului.

Citește și: O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul

Aceste formațiuni au crescut odată cu trecerea zilelor și, atunci când s-au împlinit trei luni de la începerea experimentului, în pahar s-a putut observa faptul că mucegaiul era în cantitate mai mare decât sucul, arată cei de la mentalfloss.com.

Mulți dintre cei care au privit clipul video de pe YouTube au comentat că, cel puțin pe moment, pofta de-a consuma un pahar cu suc acidulat le-a cam trecut. În prezent, clipul video de mai sus are aproximativ nouă sute de mii de vizualizări.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Medicii și specialiștii în nutriție recomandă să evităm pe cât posibil consumul de sucuri acidulate și îndulcite, fiindcă acestea favorizează riscul apariției de diabet, obezitate și alte afecțiuni periculoase.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Iluzie optică virală. Poți să găsești rapid pasărea din imagine? Puțini sunt cei care reușesc...
Ultimele știri