Antena Căutare

O femeia obișnuia să bea 15 cola pe zi. Cum arată azi Karina Dunford, după ce a renunțat la sucul preferat

O femeie a slăbit 114 kilograme, după ce a renunțat la obiceiul pe care îl avea în fiecare și care i-a adus numeroase probleme de sănătate.

Karina Dunford, pe vremea când avea 187 de kilograme, pozata in casa Galerie
Karina Dunford a ajuns la greutatea de 187 de kilograme, din cauza dietei nesănătoase | sursa foto: Profimedia

Karina Dunford din Marea Britanie a ajuns să cântărească nici mai mult nici mai puțin de 187 de kilograme.

Pe lângă faptul că era dezamăgită și îi era rușine de modul în care arată, femeia a început să simtă că și rudele se simt stânjenite din cauza aspectului său fizic.

Cum arată azi femeia care bea 15 doze de cola în fiecare zi, până a ajuns la 187 de kilograme

Karina Dunford a avut mai mereu kilograme în plus, dar situația a părut că îi scapă de sub control atunci când a început să se apropie cu pași repezi de 200 de kilograme. Atunci când în viața de zi cu zi intervin elemente precum oboseala, stresul, comoditatea sau poftele alimentare de nestăvilit, multe dintre persoane încep să fie tentate să consume alimente de tip fast food.

Așa s-a întâmplat și în cazul britanicei care a recunoscut faptul că, încet și sigur, a ajuns să înlocuiască mesele sănătoase cu tot mai multe comenzi de mâncare la fast food sau cu produse comandate prin curier.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Mai mult decât atât, Karina Dunford a ajuns să consume din ce în ce mai multă cola, o băutură carbogazoasă ce conține numeroase linguri de zahăr doar într-un singur litru!

 Karina Dunford pe vremea cnad avea 187 de kilograme

Cum arăta Karina Dunford pe vremea când avea 187 de kilograme

Timpul a trecut, stomacul femeii s-a mărit și, astfel, britanica nu doar că a ajuns să consume mese din ce în ce mai mari din punct de vedere cantitativ sau în ceea ce privește caloriile, ci a devenit dependentă de sucul preferat. În fiecare zi, ea obișnuia să consume chiar și 15 doze de cola, ca să își potolească poftele.

Kilogram după kilogram, greutatea britanicei a crescut considerabil și, într-o zi, cântarul a arătat 187 de kilograme.

„Eram atât de nefericită, trebuia să mă ajute soțul să spăl vasele sau să fac treabă prin casă. Am ajuns să nu mai îmi doresc să ies din casă. Tot ce voiam era să stau. Eram atât de nefericită și simțeam cum sănătatea mea se degradează de la o zi la alta. Mâncam zilnic produse fast food comandate prin curier, în special mâncare chinezească. Serile mi le petreceam mâncând ciocolată, unul din puținele lucruri care mă consolau în momentele în care îmi era rușine de mine. Am trecut printr-o perioară grea, simțeam că îmi fac familia de râs ”, a mărturisit femeia în vârstă de 37 de ani, pentru cei de la mirror.co.uk.

După mai multe diete eșuate, Karina Dunford a ajuns să se înscrie într-un grup de persoane dornice să slăbească. După doi ani de când și-a schimbat complet stilul de viață, britanica se poate lăuda că a slăbit 114 kilograme, devenind astfel o adevărată campioană la topit kilogramele în plus.

O mamă a fost oprită de polițiști pe motiv că are pantalonii indecent de scurți. Cum a apărut femeia pe stradă... Svetlana Alexeeva și-a depășit limitele atunci când nimeni nu mai credea în ea. A ajuns model deși a trăit o experiență ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x