Antena Căutare

Ce se întâmplă după moarte. Un astrolog susține că a văzut cum și-a dat sufletul: "Trupul meu era pe masă"

Dezăluiri şocante! Astrologul care şi-a văzut moartea în sala de operaţii a oferit, pentru Antena Stars, un interviu în exclusivitate. A primit semne divine şi a auzit voci care îi spuneau să se ferească, dar nu a ţinut cont de ele şi a suferit un accident grav. Apoi în timpul operaţiei, i s-a arătat lumea de dincolo!

Dezăluiri şocante! Astrologul care şi-a văzut moartea în sala de operaţii a oferit, pentru Spynews, un interviu în exclusivitate. A primit semne divine şi a auzit voci care îi spuneau să se ferească, dar nu a ţinut cont de ele şi a suferit un accident grav.

"A fost un banal accident, a intervenit destinul. Era configurata astrograma mea la un moment dat, Uranus în conjunctie cu Soarele... avea sa-mi aducă la un moment dat un accident, nici eu nu am crezut acest lucru, dar din păcate s-a întâmplat și cred ca a fost mai mult ca sigur o chestiune de destin. Accidentul a fost în a doua zi de Paște, în 2014. Parcă intuiam că se va întâmpla ceva. Văzusem pe drum vreo cinci cazuri asemănătoare cu al meu, în care evitaseră la limită coliziunea. Parcă ceva îmi spunea că o să mi se întâmple ceva", rememorează astrologul.

Apoi în timpul operaţiei, i s-a arătat lumea de dincolo, spune el, povestindu-și experiența cu lux de detalii.

"Ultima imagine înainte de a fi totul negru a fost ceasul, era chiar în fata mea pe un perete. La un moment dat m-am văzut într-o lumină cum e lumina rece, lumina de neon, dar foarte rece. Era numai acea culoare și intr-adevăr era echipa medicală, am văzut clar, eu stăteam în picioare, cu mâinile încrucişate și doar priveam cu o stare de bucurie imens dar şi de mirare. M-am uitat la medici şi asistente în momentul în care m-am uitat la ei era o distanța de aproximativ 20 de metri și era masa cu mine unde eram întins, nu ma vedeam pe mine. La un moment dat efectiv de sus a coborât o rază de culoare aurie prin creștetul profesorului universitar doctor până în tălpi și a ieșit prin tălpi", mai povestește acesta.

Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare, azi ”Un tren va lua foc! Incendiu violent!”... Scene halucinante, la Iași! Ce s-a întâmplat atunci când o femeie ”posedată” a venit să se închine la racla Sfintei Para...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x