Antena Căutare

Nașterea Maicii Domnului, 8 septembrie. Ce trebuie să facă, de Sfânta Maria Maică, femeile care își doresc copii

Sfanta Marie Mica, 8 septembrie, zi de mare sarbatoare pentru credinciosii ortodocsi si catolici. In acesata zi, femeile care isi doresc sa ramana insarcinate, si care se vor ruga la Maica Domnului, vor fi ascultate mai mult decat orice alti credinciosi si mai mult ca in orice alta zi a anului.

Sfânta Marie Mică, 8 septembrie, zi de mare sărbătoare pentru credincioșii ortodocși și catolici. În acesată zi, femeile care își doresc să rămână însărcinate, și care se vor ruga la Maica Domnului, vor fi ascultate mai mult decât orice alți credincioși și mai mult ca în orice altă zi a anului.

Tradiția este cea care spune că femeile care doresc să nască copii ar trebui să meargă în această zi de sărbătoare la biserica și să se roage la icoană Maicii Domnului cu credință, precum s-au rugat Ioachim și Ana.

Fecioara Maria este considerată protectoarea fetelor necăsătorite, a femeilor însărcinate, a mamelor și a copiilor, a tuturor celor care cred în puterea lui Dumnezeu. În această zi, mai mult că niciodată, sunt ascultate rugăciunile de dezlegare a pantecelor.

De asemenea, și femeile însărcinate ar trebui să facă același lucru. Maică Domnului va fi alături de ele, veghind asupra lor și asigurându-se că au parte de o naștere ușoară. De sărbătoarea Sfintei Marii, în dreptul Icoanei Maicii Domnului, în fiecare casă creștină, ar trebui să ardă o candelă. Se crede că acea casă va fi protejată împotriva focului, a vântului, a grindinei, dar și împotriva altor nenorociri sau rele. Totodată, în casă respectivă, Maică Domnului va aduce pace, înțelegere și zile bune.

Cea mai bizară modă! A apărut un model de unghii cu...viață! Ce au înăuntru... Imagini revoltătoare pe o stradă din Reșița! Un câine mort, plimbat în lesă de stăpână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x