Antena Căutare

Cea mai geloasă femeie din lume își testează soțul într-un mod incredibil. Ce poate să îi facă în fiecare zi

Este cunoscută ca fiind probabil cea mai geloasă femeie din lumea. Își testează soțul în fiecare zi.

colaj tânără care se uită supărată și ține mâinile încrucișate și femeie care îi indică ceva pe telefon unui bărbat Galerie
O femeie recurge la metode extreme pentru a-și verifica soțul | Shutterstock

O femeie din Marea Britanie își face griji că soțul ar putea-o înșela, așa că recurge la o metodă extremă pentru a fi sigură că acesta nu o ia pe căi greșite.

Citește și: Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată | VIDEO

Cea mai geloasă femeie din lume își testează soțul într-un mod incredibil. Ce poate să îi facă în fiecare zi

Debbi Wood are 52 de ani și locuiește în Leicester. Aceasta este extrem de geloasă, astfel că și-a pus la punct câteva metode prin care își testează soțul de fiecare dată când se întoarce acasă, chiar dacă pleacă doar până la magazin pentru o sticlă de lapte.

Debbi și Steve, care este cu opt ani mai tânăr decât soția sa, s-au cunoscut în 2011, prin intermediul unui prieten comun. Femeia recurge la diferite metode pentru a afla dacă soțul i-a fost infidel sau nu.

Aceasta îi verifică telefonul, conturile de e-mail și chiar și extrasele bancare, în căutarea unor dovezi ale infidelității acestuia. De asemenea, i-a interzis să se uite la alte femei la televizor sau în reviste.

Citește și: O femeie i-a vandalizat mașina amantei, după ce a aflat că partenerul este infidel. Ce i-a lăsat scris cu markerul pe capotă

Mai mult decât atât, Debbi recurge la o metodă extremă. Îl supune pe Steve la teste poligraf de fiecare dată când se întoarce acasă:

„Chiar dacă Steve iese timp de 15 minute să cumpere o sticlă de lapte, îl pun să facă un test cu detectorul de minciuni imediat ce ajunge acasă”, a declarat ea, conform unei surse.

Ideea detectorului de minciuni i-a venit, de fapt, lui Steve, care nu avea nimic de ascuns și a vrut să dovedească acest lucru. Debbi a cumpărat aparatul la începutu relației, când cei doi locuiau departe unul de celălalt.

Ea își argumenta metodele de verificare a infidelității susținând că: „Ei bine, când ai un bărbat bun, nu-l lași să plece, nu-i așa?”

Citește și: Bărbatul care nu se poate opri din a înșela. Cele patru soții ale lui îi aleg următoarea nevastă care intră în familia lor

Debbi este probabil cea mai geloasă persoană din lume, însă femeia suferă de o afecțiune rară, mai exact aceasta are sindromul Othello. Acest sindrom provoacă gelozie deluzională, fiind o tulburare psihică.

„Sunt ușurată să știu în sfârșit ce este în neregulă cu mine, dar mai am un drum lung de parcurs”, a mărturisit femeia.

Debbi Wood dezvăluie că a suferit o traumă în trecut, traumă care i-a accentuat problemele de gelozie. În ciuda limitărilor apărute de-a lungul timpului, Steve mărturisește că au o relație fericită, iar căsnicia lor este una bazată pe iubire.

Citește și: Ea și iubitul ei se aflau în vacanță, dar când a aflat că acesta a înșelat-o, femeia nu s-a mai putut abține. Cum s-a răzbunat

„O fac să râdă așa cum nu a mai râs niciodată. Ea mă face să râd așa cum nu am mai râs niciodată”, a spus bărbatul.

În ciuda problemelor lui Debbi, aceasta a dezvăluit că de-a lungul relației testele la poligraf s-au rărit, ajungând la câteva pe lună.

Ce a putut face un șofer care își găsea mereu locul de parcare ocupat de același vecin. Mulți nu s-au așteptat la așa ce... Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt durer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x