Antena Căutare

Cea mai lungă ECLIPSĂ TOTALĂ de LUNĂ din acest secol, efecte devastatoare! Cum ne va influența relațiile de cuplu! Nimic nu va mai fi la fel după noaptea de 27 spre 28 iulie

Cea mai lungă eclipsă totală de lună, ce se va desfășura în noaptea de 27 spre 28 iulie, va avea numeroase efecte asupra oamenilor, întrucât energia lui Marte este cea a furiei și a frustrării, fapt pentru care e posibil ca unele zodii să acționeze impulsiv și irațional. 


Cea mai lungă eclipsă totală de lună, ce se va desfășura în noaptea de 27 spre 28 iulie, va avea numeroase efecte asupra oamenilor, întrucât energia lui Marte este cea a furiei și a frustrării, fapt pentru care e posibil ca unele zodii să acționeze impulsiv și irațional.

Totuși, se spune că manifestarea furiei este o evoluție, iar în urma acesteia vom evolua, întrucât au loc transformări pozitive în viețile noastre. De asemenea, energia lui Marte este definită de auto-determinare și forță interioară.

Eclipsa de Lună va avea influențe puternice în ceea ce priește relațiile, căminele și familiile, însă în sens pozitiv, întrucât conform astrologilor ne va ajuta să trăim intens momente de conexiune autentică cu cei dragi.

Conform astrologyking.co, Marte în retrograd va aduce tenisuni și în ceea ce privește sexualitatea. Dorințele arzătoare au nevoie de o progresie și o conștientizare înainte să acționăm în direcția acestora. Tocmai de aceea, trebuie să ne gestionăm cu grijă emoțiile, pentru a nu face greșeli regretabile.

Cea mai lungă eclipsă totală de lună

103 minute, atât va dura cea mai lungă eclipsă totală de lună din acest secol. Eclipsa va avea loc în seara zilei de 27 iulie și va fi cel mai important fenomen astronomic din acest an. Cel mai important moment va fi la ora 23:22.

Luna va răsări la apusul Soarelui, dar în partea opusă de cer, punctul cardinal est-sud-est. În momentul răsăritului, Luna se va afla în penumbra planetei noastre, însă mai mult ca sigur, nu se va putea vedea ceva schimbat pe discul selenar. Intrarea în penumbră, momentul care este considerat începerea eclipsei, se produce la ora 20:14, când Luna se află sub orizont.

Pentru București, Luna va răsări la ora 20:37.

Rusia ÎNSPĂIMÂNTĂ lumea! Se pregătește să trimită roboți androizi în spațiu! Ce capacitate specială au aceștia... Influență URIAȘĂ asupra noastră! Tot ce trebuie să știi despre Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă vizibilă și la noi...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x