Antena Căutare

Cea mai tare conversație din istoria poveștilor de amor! Ce Romeo și Julieta, românii noștri le dau clasă! Continuarea - genială!

Se spune că dragostea, de cele mai multe ori, e oarbă și tainele ei sunt greu de pătruns! Nu zicem „NU”, mai ales că în ziua de azi, e greu să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul! Ba unul e raw vegan, iar celălat, carnivor convins, ba altul e matinal, celălalt - nocturn, cert e că neștiute pot fi căile Domnului!

Se spune că dragostea, de cele mai multe ori, e oarbă și tainele ei sunt greu de pătruns! Nu zicem „NU”, mai ales că în ziua de azi, e greu să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul! Ba unul e raw vegan, iar celălat, carnivor convins, ba altul e matinal, celălalt -

Dovada o face și o conversație de tatonare între doi îndrăgostiți, cuprinți de primul fior al iubirii. E drept, avântul amorului poate fi înălțător, dar câteodată mai coborâm și cu picioarele pe pământ, nu-i așa?

Pentru noi pare amuzant. Doar pentru noi!

Pulverizezi pe gât, dar și pe mâncare! Un român revoluționează industria aromelor cu parfumul comestibil... Cea mai nebună nuntă! Şi-au jurat iubire eternă pe muntele Everest iar fotografiile sunt de-a dreptul impresionante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x