Căutare Live

Cea mai zgomotoasă mâță! Toarce de se zguduie casa, dar te topești când o vezi - FOTO+VIDEO

Cel mai zgomotos tors al unei pisici domestice este, conform site-ului www.guinnessworldrecords.com, cel produs de Merlin, o pisică din Torquay, Marea Britanie.

Cel mai zgomotos tors al unei pisici domestice este, conform site-ului www.guinnessworldrecords.com, cel produs de Merlin, o pisică din Torquay, Marea Britanie.

Torsul acestei pisici atinge 67,8 decibeli, recordul fiind omologat la 2 aprilie 2015, în Torquay. Recordul precedent, de 67,6 decibeli, era deținut, din 2011, de Smokey, o pisică tot din Marea Britanie.

Merlin, în vârstă de 13 ani la data omologării recordului, este o pisică adoptată dintr-un adăpost pentru animale de lângă Kingskerswell de către actuala sa stăpână Tracy Westwood și fiica acesteia, Alice.

La aproape 70 de decibeli, torsul lui Merlin este la fel de zgomotos ca un aparat de aer condiționat și aproape la fel ca zgomotul produs de un duș sau chiar de o mașină de spălat vase.

Merlin toarce mai tare atunci când mănâncă și atunci când se spală. Tracy Westwood spune că, din cauza torsului lui Merlin, atunci când se uită la un film trebuie să dea mai tare sonorul televizorului și că, spre exemplu, poate auzi zgomotul torsului chiar și atunci când își usucă părul cu foehn-ul.

Dacă vorbește la telefon, iar Merlin se află în apropiere, Tracy Westwood este adesea întrebată de persoana de la celălalt capăt al firului ce zgomot se aude în fundal. ''Le spun că este pisica, dar nu sunt sigură că ei mă cred'', mărturisește Tracy Westwood.

Un bărbat a intrat în baie peste soţia lui şi s-a ”cutremurat” de ce făcea femeia. S-a lăsat cu un DIVORŢ scandalos... Fiica legendarei VERONICA, fetița-minune a Filmului Românesc, a moștenit frumusețea mamei. Cum arată Ana!...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x