Antena Căutare

Un bărbat a intrat în baie peste soţia lui şi s-a ”cutremurat” de ce făcea femeia. S-a lăsat cu un DIVORŢ scandalos

Un bărbat din Suedia şi-a adus singur necazul asupra lui. Omul a vrut să se distreze puţin cu soţia lui, astfel că i-a întins acesteia o capcană.

Un bărbat din Suedia s-a întrecut cu gluma și nici prin cap nu i-a trecut că fapta lui va avea urmări atât de grave! Tânărul a vrut să-i facă soției lui o farsă, astfel că i-a întins femeii o capcană. Dar cu ce preț!


Glumeț din fire, tânărul a pus super-glue pe capacul de la WC şi a aşteptat ca femeia să meargă la toaletă. Se aștepta să sfârșească amândoi în hohote de râs și să se aleagă cu o amintire demnă de povestit nepoților! Surpriză însă! Într-un târziu, femeia a mers la baie. S-a aşezat pe vasul de toaletă fără să observe lipiciul. Într-un final, și-a dat seama că soţul îi făcuse o farsă şi a încercat să scape din "capcană".

Femeia țipa de durere

S-a ridicat deodată de pe WC şi a început să ţipe de durere! În acel moment, cel pus pe șotii a intrat şi el în baie. Soţia sângera în partea dorsală din cauza forţei cu care a dezlipit lipiciul. În lacrimi, femeia i-a spus că a ăntrecut măsura și că intentează divorț. Astfel, după o farsă la care ar fi trebuit să râdă amândoi, o căsnicie a fost distrusă.

Tu ce șotii faci de obicei?

Sursă: diply.com

Cel mai mare mister al istoriei a fost elucidat! „Omenirea a aflat acum adevărul din spatele picturii cu Mona Lisa”... Cea mai zgomotoasă mâță! Toarce de se zguduie casa, dar te topești când o vezi - FOTO+VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x