Antena Căutare

Ce-i făcea Liviu, bărbatul cu 30 de ani mai tânăr, frumoasei Israela când erau singuri. Nu e ceea ce crezi!

Israela si Liviu au format o familie atipică, controversată încă din stadiul de cuplu. 30 de ani îi separa pe cei doi

Ce-i făcea Liviu, bărbatul cu 30 de ani mai tânăr, frumoasei Israela când erau singuri. Nu e ceea ce crezi!
Liviu și Israela

Israela si Liviu au format o familie atipică, controversată încă din stadiul de cuplu. 30 de ani îi separa pe cei doi. Și temperamentele total diferite. Israela era autoritară, Liviu - delăsător și iubitor de alcool. Cel puțin așa susține cea care îi mai este încă soție. Se pare ca cei doi au ajuns in pragul divortului.

S-au bucurat de o căsnicie fericită mai mult decât se aşteptau, dar acum se pare că sunt la capatul relaţiei, dupa 9 ani cu bune si rele. Israela a facut dezvaluiri șocante despre sotul ei.
"La un moment dat Liviu a avut un accident în care s-a lovit la cap, iar atunci a pierdut 500.000 de neuroni. A fost în comă 10 ore. Aceasta pierdere plus bagajul plin de durere din copilărie, având în vedere că a trăit până la trei ani în orfelinat, l-au făcut aşa cum sunt. Liviu este bipolar, vă spun eu singur. Din păcate boala nu are leac. Atunci când bea scotea toată furia din el şi începea să înjure", a spus Israela. Mai mult, Liviu ar fi lovit-o pe frumoasa blondă.

Pe de alta parte, Liviu a marturisit ca sotia lui este foarte autoritara, lucru care l-a afectat foarte mult. "A vrut să mă calce cu maşina. Nouă ani am trăit lângă un general. Nici nu trece prin cap cât de autoritară poate fi”.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Nouă din zece români nu pot citi poezia asta fără greşeală! E cea mai grea provocare și toți se dau bătuți. Tu poţi?... Ce zodii au „lipici” la BANI în această primăvară. Află dacă te regăseşti şi tu printre norocoşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x