Antena Căutare

Ce însemnă dacă verși cafeaua. Mare atenție! Nu e bine deloc

Cafeaua este licoarea fara de care nu ne putem incepe ziua. De aceea, există o serie de superstiții legate de bautura maronie care a cucerit lumea. De atflel, cafeaua este folosita și în artele divinatorii, purtand deopotriva multe semnificații aparte.

Cafeaua este licoarea fără de care nu ne putem începe ziua. De aceea, există o serie de superstiții legate de băutura maronie care a cucerit lumea. De atflel, cafeaua este folosită și în artele divinatorii, purtând deopotrivă multe semnificații aparte. Iată câteva dintre acestea, pe care le iau în considerare multe popoare ale lumii.

Când cafeaua dă pe-afară, va ploua curând

În tradiția multor popoare ale lumii, printre care și românii, se spune că vărsatul cafelei aduce cu sine și vestea că veți primi bani. Când cafeaua din ibric dă însă pe afară când fierbe, să vă așteptați la o vreme ploioasă.

O altă superstiție spune că trebuie să vă beți cafeaua în fiecare zi, din aceeași ceașcă, altfel veți avea parte de necazuri. Tradițiile vechi din Occident susțin că, pentru ca totul să vă meargă bine, turnați cafeaua în ceașcă doar cu mâna dreaptă.

Toastul cu cafea aduce ghinion

Finlandezii sunt convinși că cine aduce o cafea fierbinte, este stăpânit de mânie, iar grecii spun că nimeni nu are voie să toasteze cu cafea, altminteri va avea ghinion.

V-a alunecat mâna pe ceașca de cafea și ați scăpat-o pe jos? Nu faceți nicio investiție, pentru că e foarte posibil să fiți înșelați. Se anunță pierderi masive de bani.

sursa text & foto: secretele.com

Uită de ”Gangnam style”?! Ăsta e cel mai nou dans, ce face furori printre tineri! Imaginile care au făcut înconjurul int... Premoniții sumbre pentru România. Maria Ghiorghiu aruncă bomba: „Pentru noi, urmează O CATASTROFĂ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x