Antena Căutare

Cel mai mic bebeluș din lume. Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor. Este impresionant!

Este atât de mic, încât îţi încape cu uşurinţă în căuşul palmei. Doarme ca un îngeraş, este hrănit cu biberonul şi privit de cu emoţie de toţi cei care îi trec pragul mămicii sale.

Este atât de mic, încât îţi încape cu uşurinţă în căuşul palmei. Doarme ca un îngeraş, este hrănit cu biberonul şi privit cu emoţie de toţi cei care îi trec pragul mămicii sale.

Chiar dacă totul pare extrem de real, bebeluşul din imagini este opera de artă a unei femei extrem de talentate. Este vorba despre o păpuşă, confecţionată dintr-un material special, care îţi dă senzaţia că ai în faţa ochilor cel mai mic bebeluş din lume.

Mâinile i se mişcă în mod natural, guriţa la fel, la atingerea mamei, singurul lucru ce îi lipseşte fiind... viaţa. Chiar şi aşa, imaginile te lasă pur şi simplu fără cuvinte!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO de SENZAŢIE. Cum a fost refuzat Will Smith de către robotul Sophia. Răspunsul dat de umanoid în momentul în care e... Universitatea în care studenții învață să joace jocuri video. Oricine se poate înscriere, după Bacalaureat. "League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x