Antena Căutare

Cel mai norocos bărbat! A evitat moartea de 10 ori."Am fost înjunghiat, împușcat, incendiat, am supraviețuit după un accident rutier și o chirurgie cardiacă"

Cel mai norocos bărbat!A evitat moartea de 10 ori."A fost înjunghiat, împușcat, incendiat, a supraviețuit după un accident rutier și după o chirurgie cardiacă

Cel mai norocos bărbat! A evitat moartea de 10 ori."Am fost înjunghiat, împușcat, incendiat, am supraviețuit după un accident rutier și o chirurgie cardiacă" Galerie
Cel mai norocos bărbat!

Wes Grant, în vârstă de 37 de ani, a fost împușcat de talibani, înjunghiat, a fost incendiat și a supraviețuit unui atac cerebral sever, dar spune că moartea l-au inspirat să se „ridice și să continue.

Este declarat „cel mai norocos” după ce a evitat moartea de 10 ori. Este tată a doi copii și glumește despre stilul său de viață

Dar culturistul campion spune că încercările sale cu moartea l-au inspirat să „se ridice și să continue”.

Wes spune: „Cu siguranță pot fi de acord că am avut norocul de partea mea și sper că va continua. Am primit multe apeluri și am scăpat de moarte de multe ori. Dar ceea ce se întâmplă în viața mea tocmai a devenit noul normal. Vreau să arăt oamenilor că pot depăși și trece prin aceste lucruri. Sunt un supraviețuitor și, deși lucrurile nu au mers întotdeauna fără probleme, sunt încă aici. ”

Primele experiențe ale lui Wes s-au întâmplat în Africa de Sud.

În calitate de școlar, el mergea cu bicicleta la școală când a fost aruncat de pe bicicletă pe un drum aglomerat.

„M-am trezit acoperit de cusături în spital. Am fost foarte norocos, deoarece eram inconștient în mijlocul drumului. ”

La vârsta de 16 ani, participa la o tabără de vânătoare când a rămas prins într-un foc de tufiș - purta doar papuci flip-flops.

Wes spune: „Întregul câmp a izbucnit în flăcări și am ajuns în mijlocul. Am fugit și m-am oprit pe o bucată de nisip. Picioarele mi s-au topit și degetele de la picioare s-au topit. Am avut operație după operație pentru a-mi salva picioarele și a trebuit să învăț să merg din nou. ”

Un incident „înfiorător” la internat i-a dat lui Wes a treia sa vătămare gravă. A golit o cutie de deodorant, a bagat-o într-un dulap de metal și i-a da foc.

„Mi-am ars toată partea feței și în jos pe gât, iar sprâncenele mi-au fost arse complet. Am fost doborât din picioare. A fost o experiență foarte periculoasă”, spune el.

În următorii șapte ani, Wes a mai experimentat alte trei ratări.

El se consideră „a fi un băiat experimental” pentru decizia sa de a cere unui prieten să-l împuște în spate cu o armă . De asemenea, aproape a murit când a fost înjunghiat cu o cheie ascuțită.

Wes explică: „M-am dus să-mi protejez fața, dar el m-a înjunghiat în umăr. Am reușit apoi să-l imobilizez. Dar norocul a fost cu siguranță de partea mea, deoarece eravsă-mi străpungă arterele și plămânii."

În continuare, în 2010, în timp ce se antrena, la sală, un cheag de sânge a trecut printr-o supapă în inima lui Wes și a oprind fluxul de sânge către creier.

El a fost lăsat parțial orbit timp de nouă ore și a suferit în cele din urmă o operație.

„Mi s-a oferit o șansă de 50/50”, spune el. Cu toate acestea, în timp ce a fost tratat la spitalul Derriford din orașul său natal Plymouth, Devon, Wes și-a cunoscut soția, Holly, care lucra la acea vreme la spital.

Au doi copii, Jake, 13 ani și Annabella, trei ani. Holly spune: „Majoritatea incidentelor s-au întâmplat înainte să-l cunosc. Dar sunt pentru totdeauna recunoscător pentru că a avut un accident vascular cerebral, deoarece asta ne-a schimbat ambele vieți în bine. Normalitatea noastră ca familie nu este normală, dar ne-am obișnuit. El este încă mereu în mers."

După recuperarea de la o intervenție chirurgicală, Wes a suferit a noua și - cea mai dramatică - experiență aproape de moarte.

El lucra ca instructor la un centru de instruire pentru parașutism atunci când un salt de rutină nu a mers.

"Singurul lucru pe care l-am putut face a fost să mișc asta și să desfac parașuta de rezervă. Înălțimea de tăiere este în mod normal de 2.000 de metri, dar am fost în jos la aproximativ 500 de metri și 10 secunde de la sol când s-a desfășurat. Cu siguranță, mi-a pornit inima, asta e sigur. ”

După ce a părăsit armata în 2013, Wes a lucrat în securitatea maritimă protejând navele de marfă de pirați. El a fost împușcat de mai multe ori în timpul acestor misiuni, oferindu-i a zecea și ultima trăire cu moartea.

Wes a continuat să lucreze ca ofițer de protecție și a oferit securitate pentru celebrități și chiar pentru membrii familiei regale.

El este, de asemenea, culturist campion, are un campionat mondial și un titlu de campionat din Marea Britanie.

Dar Wes adaugă: „Acum duc o viață mult mai calmă. Familia mea este pe primul loc și sunt tată și soț. Vreau să arăt oamenilor că pot depăși și trece prin aceste lucruri. Orice viață te aruncă, trebuie să te ridici și să continui.”

O șansă la 32 de milioane. O femeie a născut fetițe gemene de Valentine's Day, la cinci ani după ce a adus pe lume prima... Test pentru geniile absolute! În ce cutie se află mașina? Doar un om din zece ştie răspunsul corect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x