Antena Căutare

Cele mai ciudate locuri din lume cu internet

Astazi, gasesti internet wi-fi peste tot. Chiar si in cimitire. Chiar si la Polul Nord!

Suntem in 2012 si tehnologia permite conectarea la Internet chiar si in cele mai inaccesibile locuri. Iata top cinci cu destinatii unde nu credeai ca netul va ajunge vreodata.

1. Cimitirul Oak Grove, Paducah, Kentucky, SUA

Probabil, unicul cimitir din lume cu conexiune la net. Oraselul e unul cu 25.000 de locuitori. Cei din preajma locului au spus ca internetul de poate ajuta la gasirea arborelui genealogic. Mai mult, in cimitir odihnesc multe personalitati ale lumii medicinei din SUA. Vezi mormantul, vrei sa afli mai multe despre cel raposat, pac, dai click si gata!

2. Everest, Nepal

http://luca-matei.com/wp-content/uploads/2012/05/4d622f81e1510.jpg

Cel mai inalt varf din lume s-a modernizat enorm de cand a fost cucerit, in 1953, de catre Sir Edmund Hillary si serpasul Tanzing Norgay. Astazi, desi pare incredibil, o firma de telefonie suedeza a instalat puncte de acces la Internet. Ce-i drept, nu pana la 8.848 de metri, dar e bine si la 5.200!!!

3. Polul Nord

Din 2005, minunea a ajuns si aici. Compania "Intel" a rezolvat problema, in Tabara "Barneo", situata la 80 de kilometri de Polul Nord. Frig, frig, dar netul e "cald"!

4. In desert"

http://www.viziteazalumea.ro/wp-content/uploads/2011/11/Sahara-Desert-Morocco.jpg

Ai putea crede ca e un banc, dar e pe bune! O firma din Colorado, SUA, a venit cu ideea unui wifi care functiuoneaza gratie lumini solare. S-au facut experimente in oraselul american Boulder si, culmea, totul a mers ca la carte! Netul in desert foloseste arheologilor, echipelor de salvare precum si militarilor aflati in misiune in aceste tinuturi neprietenoase...

5. Wifi special

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqmrnjWQzn1qft3eko1_500.jpg

Retelele nu sunt disponibile numai pe pamant, ci si in aer sau pe apa. De cativa ani, turistii cu dare de mana care calatoresc cu compania "Virgin Galactic" por naviga pe net in navetele speciale. Pentru 200.000 de dolari calatoresti in spatiu si, in acelasi timp, accesezi si netul.

Manelisti, stati linistiti! Gutza ala micu' a picat BACU, nu ala mare!... NASA: In august am putea afla daca exista viata pe Marte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x