Antena Căutare

Manelisti, stati linistiti! Gutza ala micu' a picat BACU, nu ala mare!

Gutza ala micu' n-a luat BAC dar, din doua nunti, ii ia tac'su un vapor. Busuioc n-a trecut, nici el, testul. Mama, cu cine a cantat Julio Iglesias!!! La Gigi Ascahi din  Capitala, promovabilitatea a crescut de sapte ori fata de 2011: anul trecut au fost doi, acum sunt 14!!! Miroase a desfiintare de licee.

Tara-n treaga a suspinat la stirea ca Nicolae Gutza a picat BACU. O noapte intrega s-a lasat cu jelanie, cu manele la maximum, pe sistem, se stieeee. S-a facut pelerinaj la liceul din Petrosani unde cantautorul a sustinut examenele, s-a venit cu protap, cu mertane, cu udatura din belsug si cu ultimele piese ale maestrului downloadate "dupa" torrente. Apoi, treaba s-a lamurit. Gutza al mic, Nicushor, nu trecuse apa, nu ilustrul sau tata. Mai pe intelesul tuturos, Nicolae Guta jr. a obtinut 1.00 la Limba Romana (Doamne, cata ironie), trei la mate si 2 la geogra, asa ca nicio Minune nu l-a mai putut ajuta.

Costelush Busuioc, idolul octogenarelor din Spania, a facut-o, si el, de oaie, fara legatura cu faptul ca in tinerete a pascut mioare. 1,2 la Romana, 4,2 la istorie si un cioc de barza peste cinci la geografie, semna ca a potrivit, pe harta, unde-i Madridu'. Pentru uituci, El Busuioc e baiatul care canta in deschiderea concertelor lui Julio Iglesias. Maestre, iti dai seama cat de mic incepi sa fii?

Ioana Lungu a terminat "Lazarul" si a facut rost ded 10.00 pe linie, ca Nadia, da' cu o virgula mai incolo. Fata a declarat ca vrea sa dea la ASE. Apar mai multe variante:

1) era extrem de cald in momentul declaratiilor;

2) e vorba de ASE-ul din Madrid;

3) are nevoie de bani. Intra la ASE, pleca in Anglia si vinde locul primului picat sub linie.

Una buna de pe Times New Roman: "Cei care au picat acum BACUL au sanse mari sa ajunga primari in toamna, la a doua sesiune"

La Gigi Asachi, liceu din Bucuresti, s-a lasat cu bairam mare. Din 274 de tineri, 14 au luat BAC-ul. Rezultat remarcabil, daca ne gandim ca anul trecut cazul fusese rezolvat doar de doi din 249. Crestere uriasa, de sapte ori. La unele licee nu s-a putut face acelasi calcul, deoarce zero nu se poate inmulti cu ceva.

"Live" de la "Sf.Sava", din Capitala. Copii in fata tabelelor. Iese o domnisorica, draguta pe carapace, interesanta. Intrebare reporter. "Cat ai luat?" "9.87" "Si, ceva bairam in seara asta, petrecere?" "Nu, am meditatii!", vine raspunsul. E duminica dupa-amiaza. "O tocilara nemernica" spun cei din fata televizoarelor...

Ilfovul nu se dezminte. Promovabilitate de 15 la suta, rotunjita.

In judetul Iasi, un liceu a reusit performanta de a nu avea, in ultimii trei ani, NICIUN promovat la BAC. Dupa modelul Cupei "Jules Rimet", intrata in posesia brazilienilor in Mexic 1970, Sepp Blatter, presedintele FIFA, a anuntata ca va trimite o cupa si acolo. Abramburica, care nu prea tine la glume de acest fel, zornaie niste lacate. Semn ca vrea sa inchida ceva.

Traditionalele glume. "Elevii din Calarasi sunt singurii care, an de an, iau, in-corpore, BACUL. De la Chiciu, peste Dunare, la Ostrov, spre bulgari".

Foto: Inainte.eu

SUA: Prima casatorie gay a unui membru al Congresului... Cele mai ciudate locuri din lume cu internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x