Antena Căutare

Cele mai ciudate surprize descoperite în ouăle Kinder! Ce au găsit copiii în capsulele galbene întrece orice imaginație

Ne-au marcat copilăria, iar copiii din toată lumea sunt fascinaţi de ele! Da, este vorba de ouălele Kinder!

Ne-au marcat copilăria, iar copiii din toată lumea sunt fascinaţi de ele! Da, este vorba de ouălele Kinder! Uneori, cei mici uită de ciocolată şi abia aşteaptă să desfacă cadoul-surpriză. Însă, au fost și cazuri în care surpriza a fost nu neaparat una frumoasă sau interesantă, ci de-a dreptul şocantă.

  • În 2016, carabinierii italieni au lansat o investigație după ce în interiorul unui ou Kinder a fost descoperită o tabletă de Zofenopril, medicament destinat bolnavilor de inimă. Micuţul care a descoperit pastila a fost un copil din orașelul italian Torrice, din provincia Lazio. Imediat după incident, compania producătoare a încercat să se apere, susţinând că învelișul de ciocolată al oului în cauză a fost produs în orașul italian Alba, în timp ce oul de plastic din interior, cel în care a fost descoperită capsula de Zofenopril, a fost produs în Europa de Est. Copilul chiar a avut intenţia de a înghiţi pastila, dar părinţii săi au intervenit la timp. În cele din urmă, anchetatorii au ajuns la concluzia că ”se pare că este vorba despre un sabotaj”.
  • În 2015, o bunicuță în vârstă de 73 de ani s-a folosit de un ou Kinder pentru a introduce droguri într-o închisoare spaniolă. Stupefiantele erau destinate nepotului său, închis pentru furt.
  • Incidentul din Spania a fost precedat de unul similar în Marea Britanie. Polițiștii britanici au descoperit în apartamentul unui tânăr de 30 de ani mai multe ouă Kinder. În interiorul capsulelor de plastic erau însă droguri. Traficantul, Warren Christopher, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.
Video! Visul a devenit realitate! A fost inventat patul care se face singur: Durează 50 de secunde şi îţi face dimineţil... Suedezii îl copiază pe Ceaușescu: mută un oraș cu 20.000 de suflete cu 3,5 kilometri mai la est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x