Antena Căutare

Tinerii dovedesc că își iubesc țara! În an Centenar, Marea Unire a prins VIAȚĂ pe operele lui Constantin Brâncuși

Poarta Sărutului din Târgu Jiu a prins viaţă, în anul Centenarului Marii Uniri! Totul datorită unor liceeni, care au pus în scenă un spectacol de sunet şi lumină. Adolescenţii au pus în scenă chiar o mică piesă de teatru, pentru ca adevăraţii eroi ai României să fie readuşi în memoria colectivă.

Poarta Sărutului din Târgu Jiu a prins viaţă, în anul Centenarului Marii Uniri! Totul datorită unor liceeni, care au pus în scenă un spectacol de sunet şi lumină. Adolescenţii au pus în scenă chiar o mică piesă de teatru, pentru ca adevăraţii eroi ai României să fie readuşi în memoria colectivă.

„Pe front striga şi tot înainte plutonul mergea. Mergea cu nădejde, spunând mereu: <<Vom fi împreună, la bine, la greu!>>”

Un crâmpei din istoria Marii Uniri este pus în scenă de câţiva tineri talentaţi - momentul în care Ecaterina Teodoroiu, născută în Târgu Jiu şi prima femeie sublocotenent din armata română, a murit pe câmpul de luptă acum 100 de ani.

Poarta Sărutului din Târgu Jiu a prins viaţă prin tricolorul şi chipurile eroilor şi personalităţilor care au făurit Unirea, proiectate pe monumentul lui Brâncuşi, în anul Centenarului Marii Uniri.

Responsabili de acest omagiu au fost câţiva liceeni. Evenimentul s-a încheiat cu un joc de lumini spectaculos.

Secretul râvnit de toți a fost descoperit! Ce să faci ca să îți meargă mereu bine... Descoperire uluitoare! Misterul construcției piramidelor a fost elucidat? Ce metodă genială aveau egiptenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x