Chanelle Hayes s-a transformat complet după ce a slăbit 44 kilograme. Cum arată acum femeia

Chanelle Hayes a trecut printr-o tranformare incredibilă după ce s-a luptat mai mult timp cu kilogramele în plus.

Chanelle Hayes a trecut printr-o tranformare incredibilă după ce s-a luptat mai mult timp cu kilogramele în plus.

Profimedia

Femeia în vârstă de 33 de ani obișnuia să se ferească de oglinzi și să nu intre în cabinele de probă tocmai pentru că nu dorea să mai vadă cât de mult s-a îngrășat.

Chanelle, fostă concurentă Big Brother, a reușit să slăbească 44 de kilograme. Acum devenită model, femeia din Marea Britanie i-a surprins pe toți cu ambiția pe care a avut-o pentru a reuși să slăbească atât de mult.

Chiar dacă în 2016 spunea că se simte confortabil să fie o femeie plinuță, Chanelle își dorea să ajungă să fie sănătoasă. Își pierduse încrederea în sine și avea nevoie de această schimbare a modului de a trăi care i-a schimbat complet viața.

Ajunsă în sfârșit la greutatea ideală, Chanelle le-a spus fanilor săi de pe Instagram că se simte mândră de ea pentru faptul că acum poate purta haine mărimea 10 și se simte extrem de bine în pielea ei.

Citește și: Tempany Broadbent a slăbit drastic după ce s-a oprit din consumat 3.000 calorii pe zi. Cum arată acum femeia

De la 109 kilograme la 63 kilograme

“Mi-am atins scopul personal recent și acum am scăpat de 44 de kilograme. Dar nu este vorba doar despre ce se vede pe cântar”, a mai adăugat Chanelle.

Frumosul model spune că a păstrat pozele cu ea de când era mai plinuță pentru a le avea drept inspirație, încurajându-se să redevină sănătoasă și să ajungă la o gruetate potrivită pentru înălțimea ei.

Lupta grea prin care a trecut Chanelle

Pentru a ajunge la asemenea rezultate într-un timp scurt, Chanelle a dezvăluit că a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Deși a rămas cu multe cicatrici și vânătăi în urma operației, Chanelle a avut parte de schimbarea pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

După operație, starea permanentă de oboseală a copleșit-o pe femeie timp de 4 săptămâni. De asemenea, ea a mărturisit că a rămas cu un surplus de piele. După operație, Chanelle a început o dietă, pregătită să ajute organismul să se recupereze treptat în timp ce încă pierdea kilograme.

Citește și: O tânără a ajuns la 28 de kilograme și medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Cum arată azi Jennifer Pietsch

Înainte de operație, ea avea 109 kilograme, iar după operație și dietă, Chanelle a ajuns la 63 kilograme. Din cauza faptului că ajunsese obeză în timpul pandemiei, modelul spune că ajunsese să urască să se privească în oglindă, având o stimă de sine foarte scăzută.

Pe lângă dietă și operație, Chanelle a început să se antreneze pentru a-și tonifia musculatura. După ce a renunțat la mâncarea nesănătoasă, femeia în vârstă de 33 de ani s-a întors la sală.

“Faptul că am trecut prin această experiență m-a ajutat să înțeleg mai bine luptele și încercările prin care trec oamenii și cât de ușor le e unora să le ascundă”, a mai povestit Chanelle pe contul său de Instagram.

Ultimele știri