Antena Căutare

O femeie a slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe Carla FitzGerald să slăbească

O femeie a reușit să slăbească 82 de kilograme în doar un an după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma frecvent și la care poftea mereu. Azi, Carla FitzGerald arată într-o formă de zile mari și e un exemplu pentru mulți.

Carla FitzGerald, selfie in oglinda Galerie
Carla FitzGerald a ajuns să cântărească 215 kilograme din cauza dependenței sale pentru un anumit tip de mâncare | sursa foto: Profimedia

În vârstă de 34 de ani, irlandeza din Dublin și-a neglijat din plin sănătatea. Așa cum chiar ea a recunoscut, probleme de greutate a avut încă de când era doar un copil.

Totuși, kilogramele în plus s-au adunat odată cu trecerea timpului. Deși spune a încercat mai toate dietele din lume, niciuna nu a dat rezultate.

Cum a reușit să slăbească o tânără 82 de kilograme în doar un an

Sătulă să vadă că ține regim după regim, Carla FitzGerald a decis să meargă la medic. Acesta a fost momentul în care i s-a explicat faptul că are obezitate și că suferă de o formă cât se poate de pronunțată de dependență de mâncare. Pasiunea sa pentru fast food a reușit astfel să-i conducă viața.

Citește și: O femeia obișnuia să bea 15 cola pe zi. Cum arată azi Karina Dunford, după ce a renunțat la sucul preferat

„Mă gândeam în mod constant de unde să-mi fac rost de următoarea porție de mâncare, chiar și atunci când încă nu terminasem porția pe care o serveam în momentul respectiv. Obișnuiam să profit de pauza de masă de la serviciu ca să mă duc și să consum mii de calorii, în câteva minute”, a explicat tânăra care a ajuns astfel la incredibila greutate de 215 kilograme.

Femeia a povestit cum, din cauza dependenței sale pentru un anumit tip de aliment, a ajuns să consume între 3.000 și 5.000 de calorii. Practic, Carla FitzGerald trăia în fiecare zi doar ca să decidă ce mâncăruri de tip fast food va consuma la următoarea masă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dacă nu comandam ceva prin curier, atunci cu siguranță mă îndopam cu porții uriașe de paste, nachos și orice altă formă de carbohidrați. Într-o zi, când făceam terapie, am realizat că nu mai vreau să trăiesc așa și că vreau să fac o ultimă încercare de-a slăbi și de a-mi schimba viața”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Carla FitzGerald s-a ambiționat, a renunțat la obsesia sa pentru fast food și în doar 14 luni a ajuns să slăbească 82 de kilograme, până când cântarul a indicat o greutate normală, fără să recurgă la o operație de micșorare a stomacului.

Femeia a dezvăluit fiecare etapă prin care a trecut pe pagina sa de Instagram, cu scopul de a-i motiva și pe alții să îi urmeze exemplul.

„Îmi era mereu teamă că nu o să încap în scaunul din avion sau că nu voi avea loc să merg prin culoarul autobuzului. Era o adevărată tortură. Acum, după ce am slăbit, mă simt atât de liberă să fac tot ce îmi doresc”, a mai explicat tânăra, mândră de realizările sale.

O femeie a mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Cum arată azi Anne Osborne... Bărbatul Ken, devenit între timp Jessica, nu își poate găsi un partener. Ce a dezvăluit diva cu forme generoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x