Tempany Broadbent a slăbit drastic după ce s-a oprit din consumat 3.000 calorii pe zi. Cum arată acum femeia

Tempany Broadbent, o tânără în vârstă de 26 de ani, s-a transformat complet după ce a scăpat de cele 30 de kilograme în plus pe care le acumulase după naștere.

În iulie 2019, la 4 luni după ce a născut, Tempany a aflat cu stupoare că ajunsese la 90 kg, iar acest lucru a afectat-o emoțional.

Profimedia

Frumoasa brunetă, mămica unei fetițe superbe, a decis că are nevoie de o schimbare în viața ei. În iulie 2019, la 4 luni după ce a născut, Tempany a aflat cu stupoare că ajunsese la 90 kg, iar acest lucru a afectat-o emoțional.

Înainte să rămână însărcinată, Tempany era wrestler de profesie și muncea din greu pentru a arăta impecabil, dar se și antrena intens pentru toate meciurile de wrestling.

“După ce am născut am căpătat obiceiul nesănătos de a mânca necontrolat de a mânca orice și mai ales de a mânca fără oprire când mă așezam în pat la televizor. Aș fi mâncat orice aș fi găsit, dar mai ales mâncăruri semi-preparate și cantități enorme de pâine și cereale”, spune Tempany.

După ce s-a îngrășat enorm, femeia a povestit pentru news.com.au că nu își dorea să mai meargă la evenimente publice pentru că se rușina de felul în care arată.

“Îmi era dificil să găsesc ceva potrivit de îmbrăcat. Îmi era mai simplu să mă îndepărtez de restul lumii în loc să încerc să îmi înțeleg sentimentele. Așadar, m-am izolat de ceilalți, rămânând doar cu bebelușul nou-născut”, a mărturisit Tempany Broadbent.

De la 90 kg, Tempany a slăbit dramatic

La începutul anului 2020, Tempany a simțit că are nevoie de o schimbare și a preluat controlul, renunțând la obiceiurile ei de mânca necontrolat. În doar un an, Tempany a reușit să își transforme complet corpul, după multă muncă în sala de fitness și determinare.

Citește și: O femeie a slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe Carla FitzGerald să slăbească

“A fost nevoie de multă determinare pentru a-mi găsi motivația și timpul să fac sport, mai ales că aveam un bebeluș mic. Îmi făceam seriile de exerciții în timp ce fetița mea dormea. Practic nu mă odihneam deloc, dar era singurul mod în care puteam să îmi fac mai mult timp pentru mine și după o vreme mi-a fost mai ușor”, a mai zis Tempany.

La începutul anului 2020 Tempany a decis să își documenteze transformarea pe contul său de Instagram și a postat întreaga aventură prin care a trecut, reușind să scape de kilogramele în plus.

“Încă mă șochez când văd video-uri cu mine de dinainte de a slăbi, (…) mai ales acum când încep să am mușchii definiți”, a mai zis Tempany.

Ce dietă și ce antrenamente urmează Tempany

Femeia a decis să urmeze o dietă macro, în care scopul ei este să mănânce o cantitate anume de proteine, carbohidrați, grăsimi și fibre.

“Mănânc o mare varietate de alimente și tot reușesc să îmi ofer zilnic recompense, deși sunt la dietă. Nu simt niciodată că pierd ceva”, mărturisește Tempany.

Tânăra mămică în vârstă de 26 de ani se antrenează la sală 5 zile pe săptămână, iar în 3 dintre aceste zile ea face doar exerciții pentru a-și lucra mușchii picioarelor. Foarte rar alege să facă exerciții cardio.

Citește și: Hafthor Bjornsson, actorul din "Game of Thrones", a slăbit extrem de mult. Cum arată acum

Ceea ce a determinat-o să își schimbe complet viața a fost faptul că devenise de nerecunoscut la cele 90 kg.

“Nu voiam să nu fiu în formă și să alerg după fetița mea. Nu voiam să mă simt de parcă renunț la mine pentru că am un copil. Am avut o sarcină grea și mâncam mult pentru a mă face să mă simt mai bine”, a mai adăugat Tempany Broadbent.

Înainte de toate, Tempany a zis că a lucrat să își schimbe mentalitatea, încurajându-se pentru fiecare antrenament sportiv, cu gândul că va ajunge la forma și la greutatea ideală.

În prezent, femeia din Australia se bucură de fiica ei de 2 ani, Amarni, și se gândește să se întoarcă la cariera ei de wrestler, după ce a reușit să fie mai în formă ca oricând.

Ultimele știri