Charlotte Bonstrom și-a lăsat partenerul pentru soțul surorii gemene. Fostul model și-a uimit fanii

Fostul model Charlotte Bonstrom a uimit o lume întreagă cu decizia ei în ceea ce privește viața amoroasă.

Fostul model Charlotte Bonstrom a uimit o lume întreagă cu decizia ei în ceea ce privește viața amoroasă.

Profimedia

Aceste legături încurcate de familie i-au surprins atât pe apropriații vedetei, cât și pe fanii acesteia. Charlotte a decis să-și părăsească iubitul, înlocuindu-l rapid cu soțul surorii sale gemene.

Modelul cu origini suedeze a fost căsătorită cu italianul Vittorio Assaf, co-fondatorul Restaurantelor Serafina. Cei doi au avut o căsnicie de peste 20 de ani și au împreună doi copii.

Se pare că pe timpul pandemiei, Charlotte a început o relație cu francezul Thierry Gillier, fondatorul casei de modă Zdig & Voltaire, deși acesta este încă căsătorit cu sora geamănă a vedetei, Cecilia Bonstrom.

Scandalul creat în urma infidelității lui Charlotte Bonstrom

O sursă apropiată de-a faimosului model a declarat:

“Charlotte a avut o relație cu Thierry și asta i-a frânt inima Celiei. Săraca Cecilia, a fost trădată și de soțul ei, dar și de sora ei geamănă”.

După tot acest scandal, tot New Yorkul este acum cu ochii pe celebrul model Charlotte Bonstrom. Mai mult decât atât, presa vehiculeacă că Cecilia s-a răzbunat deja pe sora ei, Charlotte, având și ea o aventură cu Assaf, soțul modelului.

Vittorio Assaf, în vârstă de 62 ani, a negat toate zvonurile apărute în presă despre el și Cecilia, dar confirmat că soția sa e pregătită să se căsătorească cu soțul surorii sale, Thierry.

Citește și: Ava și Leah Clements sunt cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată părinții lor, de la care moștenesc toate trăsăturile

“Eu și Charlotte suntem în proces de divorț – ea vrea să se recăsătorească. Ea se va căsători cu Thierry Gillier, acum fostul soț al surorii ei gemene”, a declarat Assaf pentru Page Six.

“E foarte dificil, dar nu am nimic de-a face cu sora ei, Cecilia”, a mai vrut să clarifice Vittorio Assaf.

Se pare că motivul infidelității lui Charlotte își are rădăcinile în faptul că aceasta s-a simțit rănită de soțul ei, Vittorio, pentru că l-a surprins adesea petrecând timp cu alte modele pe când erau încă un cuplu.

“A fost foarte rănită, dar a învățat să accepte ce I se întâmplă și apoi a început să se întâlnească în secret cu alți bărbați”, spune un apropiat de-al modelului suedez.

Cecilia, sora geamănă a lui Charlotte, și ea un fost model, a aflat despre relația dintre sora ei și soțul ei, Thierry, în martie 2020, când se pare că Charlotte posta despre asta pe Instagram.

Ce a avut de zis Charlotte despre cele întâmplate

“Într-o persoană, fiecare caută în general 3 lucruri: inteligența, energia și integritatea. Și dacă ei nu o au pe ultima, nu e cazul să te străduiești să le mai găsești pe primele 2”, a scris ea pe Instagram, dându-le tag surorii sale și soțului ei, Assaf.

În ciuda tuturor celor întâmplate, Cecilia rămâne directorul de creație al brandului de fashion al lui Thierry, deși soțul ei este acum într-o relație cu sora ei.

Citește și: Gemenele care împart același iubit, aceeași baie și se consideră o singură persoană. Povestea surorilor care fac totul la unison

Aceeași persoană apropiată celor două surori spune că Cecilia și Charlotte, în vârstă de 50 de ani, ar putea să nu mai fie în relații bune niciodată.

“E o poveste atât de încâlcită”, a mai completat sursa.

Charlotte nu a dorit să facă niciun fel de comentarii despre cele întâmplate atunci când a fost contactată de presă.

“Aceasta e viața mea privată. Am doi copii la mijloc și îmi pasă de ei mai mult decât de publicația New York Post”, a spus fostul model.

În același timp, Cecilia a fost și ea foarte reținută și a dorit să comenteze cele întâmplate.

Ultimele știri