Ava și Leah Clements sunt cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată părinții lor, de la care moștenesc toate trăsăturile

Ava și Leah Clements sunt gemenele care au fost încoronate cele mai frumoase fetițe din lume. Ele au devenit un fenomen în mediul online, având o comunitate numeroasă de susținători.

Ava și Leah Clements sunt cele mai frumoase gemene din lume

Instagram/clementstwin

Ava și Leah Clements au fost numite cele mai frumoase gemene din lume. La doar 9 ani, cele două fetițe cu ochi verzi se bucură de o foarte mare popularitate pe rețelele sociale.

Cum arată părinții celor mai frumoase gemene din lume

Mama lor se ocupă de activitatea micuțelor în mediul online, acolo unde au devenit deja un fenomen la nivel mondial. Pe Instagram, superbele domnișoare au atras peste 1 milion de fani care le apreciază conținutul.

Jaqi și soțul ei, Kevin Clements, au devenit în 2010 părinții celor două fete adorabile. Pe măsură ce au crescit, Ava și Leah au profitat de frumusețea lor debordantă și și-au dezvoltat calitățile de model. Ele au devenit treptat modele profesioniste cu ajutorul mamei lor, care a fost cel mai mare susținător al lor și care le-a decis cariera încă de când micuțele aveau doar 6 luni, potrivit dailymail.

Cele două fetițe identice au și un blog personal care le poartă numele. Pe site, părinți din toată lumea au posibilitatea să comande hăinuțele pe care ele le poartă de obicei. Tot acolo, lumea află despre cele mai recente colaborări ale micilor staruri.

Frumoasele gemene nu sunt singurele din familie care impresionează cu frumusețea. Ava și Leah Clements mai au un frate, pe nume Chase.

Cu toate acestea, Jaqi Clements a fost criticată pentru faptul că își expune copiii atât de mult și că face bani de pe urma lor. Mai mulți internauți, cel mai probabil și ei părinți la rândul lor, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la modul de viață pe care ei îl consideră dăunător pentru gemene.

''De ce fac oamenii acest lucru? Viața înseamnă doar social media? De ce să le furi copilăria?'', a spus cineva.

''Nu-mi pot imagina cum îți poți exploata copilul pentru niște like-uri pe Instagram'', ar fi spus altcineva, potrivit thesun.co.uk.

Citește și: Topul celor mai frumoase chipuri ale anului 2020. Ele sunt femeile care au impresionat cu frumusețea lor

Tatăl fetițelor a fost diagnosticat cu leucemie

Deși pozează ca două fetițe mereu vesele, Ava și Leah au avut parte de un eveniment nefericit în viața lor, despre care fanii au aflat imediat. Tatăl lor, Kevin Clements, a fost diagnosticat cu leucemie și limfom, iar fiicele sale au făcut tot posibilul să își ajute tatăl bolnav, care avea nevoie de transplant de măduvă osoasă. Ele au pornit o întreagă campanie pe Instagram, care a devenit globală în scurt timp.

Kevin a fost salvat de fratele său și a fost supus transplantului de măduvă osoasă, care s-a dovedit a fi un succes. În prezent, Kevin Clements, tatăl celebrelor gemene, se recuperează și este sub tratament, conform 7news.com.au.

Ultimele știri