Antena Căutare

A apărut câinele perfect! Chinezii „au adus pe lume” cel mai performant patruped polițist cu ajutorul clonării!

Știința depășește noi bariere. Cercetătorii chinezi au reușit performanța de a realiza în laborator cel mai performant câine polițist din istorie. Cu ajutorul unor gene ale patrupedelor valoroase, noul câine trebuie să fie un exemplar unic

Știința depășește noi bariere. Cercetătorii chinezi au reușit performanța de a realiza în laborator cel mai performant câine polițist din istorie. Cu ajutorul unor gene ale patrupedelor valoroase, noul câine trebuie să fie un exemplar unic.

Numele super-câinelui este Kuxun și a fost creat în provincia chineză Yunnan, însă pentu realizarea lui a fost nevoie de implicarea directă a statului, care a asigurat fondurile necesare pentru reușita experimentului.

Clonarea acestui câine are o explicație cât se poate de logică. Ministerul de Interne din China nu mai vrea să cheltuiască sume mari pentru antrenarea acestor animale, mai ales că în multe cazuri au eșuat în încercarea de a ajunge la performanțele dorite. Potrivit presei asiatice, antrenarea unui singur câine costă aproximativ 75.000 de dolari și durează un întreg cincinal, fără garanții.

Kuxun a fost botezat de mass media occidentală „Sherlock Holmes” al câinilor polițiști, însă rezultatele le vom afla peste câtva timp, atunci când exemplarul va ajunge în post și se va achita de datorii.

Dragostea se naște din suferință! Paralizată în urma unui accident, o femeie a regăsit speranța în bărbatul care i-a fos... Fenomen rar, odată cu echinocţiul de primăvară! Ziua va fi mai lungă: Ce schimbări vom resimți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x