Antena Căutare

Cinci ore pe noapte, făcea doar ASTA, în pat! Iubitul nu a mai rezistat și a părasit-o

Charlotte Michaels, în vârstă de 23 ani, este o tânără studentă, cu preocupări aparent obișnuite. Dacă la prima vedere nimic nu pare deplasat, fata ascunde o obsesie: cea pentru selfi-uri. 

Charlotte Michaels, în vârstă de 23 ani, este o tânără studentă, cu preocupări aparent obișnuite. Dacă la prima vedere nimic nu pare deplasat, fata ascunde o obsesie: cea pentru selfi-uri.

Disperat din cauza aceste situații, iubitul ei a decis să o părăsească, fără niciun regret. Tânăra se fotografiază în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla. Fie că este acasă, fie că este în sala de cursuri, nu se poate abține să nu-și facă poze, potrivit realitatea.net.

Charlotte își face în jur de 200 de selfie-uri în fiecare zi. Ce este și mai îngrijorător, este faptul că are nevoie de câte 5 ore, în fiecare noapte, pentru a găsi cea mai bună poză.

Tânără recunoaște că bărbatul nu este primul care o părăsește din cauza "stilului său de viață", potrivit The Sun. Doar gândul că ar putea să își piardă telefonul cu toate fotografiile realizate o îngrozeste:

"Mă aflu constant în panică, gândindu-mă că aș putea să îmi pierd telefonul. L-am pierdut o dată, chiar în ziua în care am împlinit 21 de ani, și a fost cea mai proastă zi a mea".

S-au născut să fie prințese! Horosopul femeilor și-a desemnat adevăratele regine! Te afli printre ele?... O întrebare de clasa I i-a băgat în sperieți pe părinţi. Care este răspunsul corect?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x