Antena Căutare

Cine este Ceanu, chinezul din Deva devenit vedetă pentru adolescenții din România!

În urmă cu doi ani, inspirat de vloggerii străini, Ceanu și-a pus camera de filmat în față și a început să vorbească generației sale! Așa a devenit un chinez din Deva vedeta adolescenților!

Ceanu s-a născut în România, la Deva. Neoficial, acesta are şi un nume românesc: Lucian!

Și totuși, de ce i se spune „Ceanu”, deși numele său adevărat e Lucian?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A început pe Youtube, acolo unde a adunat o comunitate de 275.000 de abonați. A avut vlog-uri cu peste un milion de vizualizări, după care a trecut și pe celelalte platforme din social media.

La un singur story publicat de Ceanu se uită între 15.000 și 20.000 de tineri!

Din Asia în România şi din România în Asia, călătoria continuă la Antena 1! Sâmbătă seara, la ora 20:00, începe un nou sezon din show-ul fenomen Asia Express! Nouă cupluri de vedete vor încerca să facă faţă provocărilor în locuri absolut spectaculoase.

Primele ouă vegane au fost obţinute într-un laborator din Paris. Noile ouă sunt realizate din legume... Sublim! Vlahuță, către fiica sa, Margareta: ”Să fii bună! Să fii bună pentru că poți fi fericită! Cei răi nu pot fi feri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x