Antena Căutare

Circulație blocată de un...elefant epuizat! „Frații” lui au încercat, în zadar, să îl scoată de pe șosea - Video

Cel mai obosit elefant din lume a fost filmat în Thailanda. Toropit de căldură, uriaşul s-a întins în mjlocul unei străzi şi nimic nu l-a mai putut trezi. Alţi patru elefanţi, cel mai probabil fraţii lui, au încercat minute în şir să-l convingă să se ridice şi să îşi continue drumul.

Cel mai obosit elefant din lume a fost filmat în Thailanda. Toropit de căldură, uriaşul s-a întins în mjlocul unei străzi şi nimic nu l-a mai putut trezi. Alţi patru elefanţi, cel mai probabil fraţii lui, au încercat minute în şir să-l convingă să se ridice şi să îşi continue drumul.

Toate eforturile au fost însă în zadar. Întins pe stradă, leneşul animal abia dacă îşi mişcă, din când în când, urechea dreaptă. Localnicul care a filmat scenele comice le-a spus jurnaliştilor că a mai durat mult timp până când elefantul a prins curaj să se ridice.

Imaginile sunt acum virale şi fac înconjorul lumii.

Recent, fotografii cu un elefant slab, într-o stare deplorabilă, obligat să participe la Festivalul Perahera din Sri Lanka din acest an, au stârnit un val de revoltă în mediul online. Tikiiri, în vârstă de 70 de ani, va fi forțat să lucreze alături de alți 60 de elefanți la un festival din Sri Lanka, deși este bolnav și slab. Elefantul va fi acoperit cu vestimentația de festival care să-i ascundă aspectul, acestuia observându-i-se oasele prin pielea bătută și bolnăvicioasă. Mai multe detalii, aici.

Este zi de post pentru creştinii ortodocşi: Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Cele mai ciudate obiceiuri și tr... Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x