Antena Căutare

Clarvăzătoarea care a văzut Europa însângerată are previziuni sumbre despre România! "Totul se va petrece sub ochii noștri. Vom auzi de un atentat"

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv şi alte evenimente tragice care au însângerat Europa, precum atentatele de la Paris, a fost în direct, prin legătură telefonică, la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars. Aceasta a mărturisit că are noi viziuni ce vizează atentate, cutremure şi căderi politice.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv şi alte evenimente tragice care au însângerat Europa, precum atentatele de la Paris, a fost în direct, prin legătură telefonică, la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

Aceasta susține că pericolul unui atentat în România sau în apropierea tării noastre este iminent.

"A fost vorba de un avion. Am auzit un glas care a spus că e un avion cu o bombă la bord. Când voiam să scriu pe blog despre acest avion, mi s-a dictat până şi titlul. Glasul mi-a spus: un atentat, o bombă la bordul unui avion. Vedeam un avion în interiorul lui, în zbor şi acolo era un bărbat mic de statură. Avea pantaloni gri, sacoul gri-alb. Se plimba pe culoarul interior. Cred că vom auzi din păcate despre un alt atentat asupra unui alt avion în zbor. Nu avem de unde să ştim, nu mi s-a spus nimic despre România. Despre România avem altceva. Atunci când scriam la un articol şi vedeam tot felul de reclame cu acel cutremur mare, m-am rugat la Dumnezeu să-mi spună dacă va fi. Vedeam cerul de noapte, iar pe cerul de noapte, în loc de stele erau numai semne ale întrebării. Dumnezeu ne dă o şansă să ne întoarcem la credinţă. Cutremurul va fi amânat sau nu se va mai întâmpla deloc", a mărturisit Maria Ghiorghiu în emisiunea "Agentul VIP".

Ilie Moromete de la BAC, Victor Rebengiuc de pe scenă ! După ce a dat proba și a primit rolul s-a speriat și a fugit: &q... Testul telefonului care a înnebunit internetul. Găsește smartphone-ul așezat pe covor! 9 din 10 nu-l văd! Tu poți să fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x