Căutare Live

Clip umoristic, cu Prima Doamnă a Americii în rol principal! Michelle Obama îi încurajează pe tineri să meargă la facultate, pe ritmuri de rap

Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, este alături de Jay Pharoah prezentatorul programului de televiziune 'Saturday Night Live' vedeta unui videoclip în care cântă rap și îi încurajează pe tineri să meargă la facultate, relatează EFE.

Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, este alături de Jay Pharoah prezentatorul programului de televiziune 'Saturday Night Live' vedeta unui videoclip în care cântă rap și îi încurajează pe tineri să meargă la facultate, relatează EFE, citat de Agerpres.

GRAFIC INTERACTIV A1.RO. 36 de ani de metrou în București. Istoria ”Trenului galben fără cai” al lui Ceaușescu

Este vorba de un videoclip în stil umoristic difuzat joi pe YouTube și produs de portalul College Humor, în care prima doamnă și Pharoah cântă o piesă rap compusă de vedetele de internet The Gregory Brothers.

Clipul face parte din campania 'Better Make Room' promovată de Michelle Obama pentru a-i informa pe tineri despre resursele menite să-i ajute să aibă acces la învățământul superior.

Aici a început Revoluția din Decembrie 1989. Crucișătorul unde a fost decisă soarta lui Ceaușescu și a României.”I-am zis că-l dau jos, ne-a ignorat”

Pe tonuri comice și având drept fundal scene filmate la Casa Albă, prima doamnă cântă versuri precum 'Toți cunoaștem sudul Chicago (referitoare la originile sale). Trebuia să muncim ore suplimentare pentru a ne făuri un viitor. Toată lumea își poate împlini visul. Tu, băiatul care mă asculți din Michigan, ai putea fi tu acela".

Vine frigul și îngheață parbrizul! Acest truc te va scăpa de această problemă, fără dureri de cap sau cheltuieli!... Buncărul diavolului din Minnesota, cel mai înspăimântător loc de pe planetă!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri