Antena Căutare

CONSPIRAȚIE incredibilă! Adolf HITLER nu a murit! Poza aceasta a zdruncinat ISTORIA de până acum!

Potrivit declaraţiilor făcute recent de un vânător de nazişti, Hitler ar fi trăit până la vârsta de 95 de ani, undeva în Brazilia.

Potrivit declaraţiilor făcute recent de un vânător de nazişti, Hitler ar fi trăit până la vârsta de 95 de ani, undeva în Brazilia.

Dictatorul ar fi zburat către Paraguay înainte de a se stabili în Mato Grosso, Brazilia. Vânătorul de nazişti spune că dictatorul se prezenta cu numele de Adolf Leipzig şi era cunoscut celor 12.000 de localnici din Nossa Senhora do Lovramento ca fiind „Bâtrânul German”.

Pentru a-şi susţine punctul de vedere, omul a prezentat o fotografie în care afirmă că este Hitler, cu doi ani înainte de moartea sa din 1984, pozând fericit alături de iubita lui, Cutinga. Numeroase voci susțin acest argument mai ales datorită asemănării izbitoare dintre Hitler și bărbatul din imagine.

Fără cuvinte! A fost batjocorită pentru că este grasă, dar în cuvintele ei s-au regăsit milioane de femei... MINUNEA ce o vezi O DATĂ în VIAȚĂ! Uite cum a fost POSIBIL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x