Antena Căutare

Constanța sărbătorește Valentine's Day în fiecare intersecție

Transformarea semafoarelor de Valentine's Day pe principalul bulevard al oraşului a devenit o tradiţie în Constanța. Oamenii se vor bucura de culoarea roșie a semaforului în formă de inimă.

Constanța sărbătorește Valentine's Day în fiecare intersecție
Inimă roșie la semafor

Inimile roșii de Ziua Îndrăgostiților vor putea fi văzute pe întreg bulevardul Tomis, până la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

„A devenit deja o tradiţie ca în luna februarie, în care îndrăgostiţii sărbătoresc atât Valentine’s Day cât şi Dragobetele, semafoarele din Constanţa să fie în ton cu această perioadă. Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roşie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârşitul lunii", a anunţat joi Primăria Constanţa.

Primăria a ținut să sublinieze faptul soferii vor fi sancționați dacă încalcă semnificația culorii roșii, chiar dacă este Valentine's Day.

Citește și: Valentine`s Day 2020. Spune-mi ce zodie este partenerul tău și îți spun ce cadou i se potrivește

Un nor negru de fum și obiecte masive se îndreptau către America. Panică şi isterie în masă de la un simplu teatru radio... Anunț matrimoniale: un bărbat oferă 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x