Antena Căutare

Anunț matrimoniale: un bărbat oferă 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită

Jeff Gebhart are 47 de ani și s-a săturat șă-și mai caute aleasa în mediul virtual. Bărbatul este dispus să ofere 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită, însă are și câteva reguli stricte.

Anunț matrimoniale: un bărbat oferă 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită
Jeff Gebhart își caută marea iubire

Jeff nu a fost niciodată căsătorit sau logodit, nu are copii dar a fost implicat în relaţii serioase, de lungă durată şi deţine un căţel pe nume Gunner. El și-a făcut un site pe care își promovează calitățile și oferă testimonial din partea celor care îl cunosc.

Dacă cineva o să îi găsească jumătatea, Jeff este dispus să-i ofere 25.000 de dolari. Pe lângă această sumă, bărbatul o să doneze alți 25.000 de dolari unui adăpost pentru câini abandonaţi.

Condițiile înțelegerii

Cel care îi va găsi o parteneră va primi suma de 25.000 de dolari doar dacă femeia va fi iubita lui Jeff timp de 365 de zile consecutive. Suma de 25.000 va fi oferită în cinci tranşe a câte 5.000 de dolari pe o perioadă de cinci ani. În cazul în care cei doi se vor despărţi, persoana care le-a făcut cunoştinţă nu va mai primi niciun ban.

Doritoarele care se nominalizeză singure pentru o întâlnire cu Jeff trebuie mai întâi să completeze un chestionar făcut de un psihiatru şi care va determina compatibilitatea.

Citește și: Tinder, aplicația de dating, va avea un „buton de panică”

Constanța sărbătorește Valentine's Day în fiecare intersecție... Rezultate Loto 6/49 de joi, 13 februarie 2020! Acestea sunt numerele extrase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x