Controversa care a împărțit TikTok-ul în două tabere.Taylor Paul are 50 sau 27 ani? Adevărul despre clipul viral cu ”fiicele” ei

Taylor Paul, o mamă celebră pe Tiktok, cu 1,8 milioane de adepți, a stârnit admirația și curiozitatea internauților după ce a publicat un videoclip în care dansează alături de ”fiicele sale gemene”.

O mamă celebră pe Tiktok, cu 1,8 milioane de adepți, a stârnit admirația și curiozitatea internauților după ce a publicat un videoclip în care dansează alături de ”fiicele sale gemene”

Captura TikTok

Taylor Paul postează în mod regulat clipuri de viața și familiei ei pe Tiktok, dar cel mai recent material, în care și-a dezvăluit vârsta, i-a lăsat cu gura căscată pe unii dintre urmăritorii săi.

”Faceți cunoștință cu fiicele mele gemene”, a scris Taylor pe videoclipul care a fost vizionat de aproape 25 milioane de ori. În clipul viral pe TikTok, ea dansează singură, după care două tinere i se alătură. Deasupra fiecăreia, Taylor a notat vâsta, respectiv 25, 50 și 25.

”Fetele mele blonde”, a scris ea la descriere. Având în vedere aspectul ei tânăr, adepților săi nu le-a venit să creadă că Taylor ar avea, de fapt, 50 de ani.

Citește și: Vecinii au fost uluiți când au văzut ce au putut face doi soți în curtea lor, după ce au achitat creditul pentru locuință

Care este adevărul despre clipul viral pe Tiktok cu Taylor Paul

”Refuz să cred că ai 50 de ani”, a comentat un utilizator al platformei TikTok. ”50??? Ce apă bei pentru că am nevoie și eu”, a fost un alt comentariu.

Unii urmăritori nu au crezut-o pe Taylor. Ei susțineau că femeia are, de fapt, 27 de ani și că cele două tinere sunt prietenele ei, nu fiicele.

Citește și: O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrreal

”Faptul că unii oameni credeau că acestea sunt fiicele ei...”, a mai fost un mesaj. Se pare totuși că Taylor glumea căci are 27 de ani.

Într-un alt videoclip, Taylor le-a spus adepților că este născută în 1994. Dar a continuat șirul de glume pe această temă. Femeia a postat inclusiv unul în care vorbea despre felul în care se menține în formă.

@taylorfrankiepaul

can’t believe i’ll be a grandma soon ##momtok ##cougar ##grandma ##foryou

♬ Let's Groove - absolutesnacc
Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole
Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri