Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Copil de cinci ani, prins când gonește cu mașina pe autostradă! Răspunsul colosal dat polițiștilor | VIDEO

Un copil de doar cinci ani a fost prins gonind cu mașina părinților pe autostradă. Polițiștii au reușit să oprească minorul și astfel a ieșit la iveală motivul incredibil al acestui incident!

Un copil de doar cinci ani a fugit cu mașina părinților

Totul s-a petrecut în luna mai a acestui an, atunci când un echipaj de poliție ce supraveghea traficul de pe o autostradă din Utah (Statele Unite ale Americii) a remarcat ceva neobișnuit la unul dintre șoferi.

COPIL PRINS LA VOLANUL UNEI MAȘINI

Un polițist a decis să intervină și a transmis un mesaj prin care a cerut șoferului să oprească mașina, apoi s-a apropiat de vehicul. Nu mică i-a fost surprinderea atunci când ușa s-a deschis și a descoperit că la volan se afla un băiat de doar cinci ani.

Omul legii l-a întrebat pe cel mic ce intenționa să facă, iar răspunsul a fost unul mai mult decât surprinzător!

Băiatul a dezvăluit faptul că intenționa să meargă până în Los Angeles, aflat la aproximativ zece ore de mers, ca să își cumpere un Lamborghini, după ce părinții au refuzat să facă asta!

După o ceartă cu părinții, băiatul s-a enervat că nu primește o mașină de lux, așa că a pus mâna pe chei și, având doar trei dolari în buzunar, a plecat la drum!

Așa cum era de așteptat, povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală, stârnind un val puternic de reacții din parte ainternauților.

Recomandari