Copilul de doi ani și-a omorât mama, în public! Iulia a fost găsită fără suflare! Ce s-a întâmplat

 
+2 click pentru
galerie

Incident extrem de șocant! O mamă a fost omorâtă de propriul copil, deși acesta are doar doi ani! Detaliile cazului sunt cutremurătoare!

Iulia Sharkom tocmai aniversa frumoasa vârstă de 21 de ani atunci când nenorocirea s-a întâmplat. Femeia făcuse un drum cu mașina cu fetița ei de doar doi ani și apoi, ajunsă la destinație, a decis să ia copilul pentru a închide vehiculul.

Iulia din Staroe Selo (Belarus) tocmai se aplecase să ia fetița de doi ani în brațe, prin geamul scaunului din față, care era întredeschis.

Doar că fix în acel moment, copilul a apăsat butonul de închidere automată a geamului și tragedia s-a produs: femeia a murit strangulată, sub privirile copilului.

Forța a fost atât de puternică încât arterele au fost puternic afectate și deci, creierul a suferit leziuni mult prea grave.

Soțul femeii a găsit-o pe tânără inconștientă și a dus-o de urgență la spital, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic.

Incidentul a devenit cunoscut în toată lumea, fiind totodată o lecție pentru tinerii părinți. Unele tragedii se pot întâmpla chiar în cele mai banale situații.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI