Antena Căutare

Courtney Barnes (Ms. Miami) avut cel mai controversat posterior. Cum arată după ce și-a micșorat trupul cu diametrul de 1.5 m

Courtney Barnes, cunoscută și drept Ms. Miami, a avut unul dintre cele mai controversate posterioare din ultimii ani. Acum, femeia și-a schimbat radical look-ul după ce a decis să renunțe la implanturi.

courtney barnes ms miami colaj
Cum arată Courtney Barnes (Ms. Miami) acum, după ce și-a micșorat posteriorul cu diametrul de 1.5 m | Instagram

Courtney Barnes ajunsese să aibă un posterior cu circumferința de peste 1.49 m înainte să decidă să își schimbe radical look-ul șă să apeleze la 10 operații estetice prin care și-a transformat corpul.

Într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly, Courtney a povestit despre cum posteriorul ei voluptuos i-a adus bani și atrăgea atenția tuturor.

”Primeam multă atenție, m-a ajutat să devin ceea ce eram,” a declarat Courtney, cunoscută și drept Ms. Miami. ”Dar erau și câteva lucruri legate de fostul meu posterior pe care am vrut să le schimb.”

Cum arată acum Courtney Barnes, după ce și-a micșorat posteriorul

Ea și-a mărit posteriorul cu ajutorul injecțiilor ilegale. ”În 2007-2008, căutam un doctor care le putea îndepărta. Aveam o circumferință de 1.49 m, acum am 122 de cm.”

Citește și: Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

”Operațiile estetice pe care le-am avut erau menite să îndepărteze implanturile din posterior, numită îndepărtare bipolimerică. Am avut altă operație pentru a repoziționa cicatricea. Trebuie să stau cât mai puțin timp în fund, Nu prea pot să fac sport încă. Sunt chiar pregătită să merg mai departe și să am operație de reconstrucție peste câteva luni.”

Courtney, ce a strâns aproape 1 milion de urmăritori pe contul său de Instagram, a vorbit și despre cum au reacționat fanii săi la noile imagini, în care apare cu un posterior clar mai mic decât cel pe care l-a avut în trecut și care a făcut-o cunoscută pe tot Internetul.

”De la transformarea mea, clar am primit numeroase comentarii pozitive, pe când cu fostul look, nu primeam atât de multe comentarii pozitive,” a continuat Courtney. ”Încerc să duc o viață mai sănătoasă, de la operații.”

Pentru a-și reduce mărimea posteriorului, Courtney a apelat la 10 operații estetice, menite să scoată substanțele din țesutul ei și urmează să mai apeleze la o procedură cosmetică.

În ciuda faptului că a decis să își reducă posteriorul, Courtney Barnes susține că nu regretă injecțiile inițiale, pentru că au făcut parte dintr-o perioadă a vieții sale și i-au adus atenție și bani de-a lungul timpului.

”În trecut, să își faci injecții în posterior pe piața neagră, era ceva făcut departe de văzul lumii, nu se vorbea de lifting brazilian sau transferarea grăsimii. Doctorii nu făceau asta.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Nu pot să spun că a fost o greșeală. Asta a fost povestea mea, nu am niciun regret,” a continuat ea.

Citește și: Jen Selter, posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, imagini incendiare în bikini. Cum s-a lăsat fotografiată

”Îmi place la nebunie noul meu look,” a continuat Courtney Barnes. ”O să îmi mai fac operații estetice, aștept câteva luni până la următoarea, la reconstrucție, e ultima pe care o fac. Viitorul lui Ms. Miami arată bine.”

A băgat mâinile goale într-un stup de albine. Ce s-a întâmplat după i-a uimit pe toți... De la preoteasa, la model pentru adulți. Cum și-a schimbat o femeie cariera radical și de ce e mai fericită acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x