Jen Selter, posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, imagini incendiare în bikini. Cum s-a lăsat fotografiată

Jen Selter, supranumită ”posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram” și-a încântat din nou urmăritorii cu o imagine incendiară.

Cum s-a lăsat filmată posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, Jen Selter

Profimedia

Jen Selter, în vârstă de 27 de ani, a reușit să strângă 12.6 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, pe care îi încânta des cu imagini incendiare cu ea în bikini sau îmbrăcată sumar, dincolo de imaginile axate pe fitness.

De această dată, Jen s-a filmat în timp ce stătea într-o poziție dificilă, îmbrăcată doar într-un bikini minuscul.

Jen Selter, poză incendiară pe Instagram

Jen Selter și-a făcut un renume drept fitness guru, ce își încânta des fanii cu imagini în timp ce face exerciții fizice sau își pune în evidență corpul în ținute minuscule.

Citește și: Kylie Jenner și Kourtney Kardashian, ultima modă la costume de baie. Cum arată bikini-ul care lasă jumătate de bust la vedere

De această dată, Jen s-a filmat în timp ce stătea în mâini și făcea un mini-șpagat în aer. Pentru poziția extrem de dificilă, ea a optat pentru un bikini roz, ce i-a pus în evidență formele de invidiat.

Pentru poziție, ea a folosit o columnă de lemn, ce a ajutat-o să își mențină echilibrul. Posteriorul ei celebru a fost scos in evidență în această poziție, spre încântarea fanilor.

Alături de imagine, Jen a publicat un mesaj despre cum uneori e bine să privești o problemă dintr-o perspectivă diferită și și-a întrebat fanii dacă sunt de acord.

În doar câteva ore, imaginea a strâns 51.000 de aprecieri, plus 300 de comentarii, în care fanii lui Jen și-au exprimat admirația.

”Ești într-o formă demențială, bravo, fată!” a scris un fan, urmat de un alt comentariu, ”Arăți întotdeauna atât de bine în pozele și video-urile tale.”

Citește și: Evelyn Lozada, presupusa iubită a lui Marc Anthony, incendiară la plajă. Cum a fost surprinsă la malul mării

Nu e prima dată când Jen Selter își încântă fanii cu imagini incendiare. Săptămâna trecută, a publicat o imagine tot în bikini, de această dată de culoare neagră.

Ultimele știri