Antena Căutare

Creatura de aproape 5 metri văzută într-un copac din apropierea unei case. „Chemați armata”

Un piton de aproximativ 5 metri lungime a fost surpris într-o curte din Australia. Creatura se târa de pe acoperiș pe un copac din apropiere.

colaj piton de 5 metri care se târăște de pe acoperișul unei case în copacul de lângă și își scoate capul dintre frunze
Un utilizator TikTok din nordul Australiei a surprins momentul în care un piton de aproximativ 5 metri lungime se târa de pe acoperișul unei case pe ramurile unui copac din apropiere | Facebook

Dacă pentru majoritatea oamenilor grădina casei este o oază de liniște și relaxare, un spațiu în care se simt în siguranță, ei bine, acest lucru nu este valabil și pentru o familie din Australia.
Oamenilor nu le-a venit să creadă ce se plimba nestingherit de pe acoperișul casei până în copacul din apropiere.

Li s-a spus să cheme armata după ce au văzut creatura de 5 metri în copacul din curtea casei

Un utilizator TikTok din nordul Australiei a surprins momentul în care un piton de aproximativ 5 metri lungime se târa de pe acoperișul unei case pe ramurile unui copac din apropiere.
Acesta nu a părut să aibă nicio problemă în a trece peste spațiul dintre acoperiș și copac.

Citește și: În țara lui “se poate”, un bărbat se plimbă nestingherit cu cu șarpe uriaș pe umăr. Imaginile care au speriat oamenii

Potrivit Miami Herald, șarpele piton Morelia Spilota Variegata a fost văzut în Queensland. Apariția sa a dus la panică în rândul copiilor, dar și al adulților prezenți la fața locului.

„Doar în Australia poți vedea un piton lung de 5 metri în suburbii”, scrie Andrew Anthony pe profilul său de TikTok.

Întâmplarea a ajuns și la știri, la postul de televiziune 9News. În timpul filmării, un copil întreabă cum o să alunge șarpele, însă femeia care îl însoțea îi răspunde că nu o să o facă.

Citește și: Un bărbat a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, pe fundal se aud țipete și plânsul unui copil atunci când pitonul își scoate capul dintre frunze, parcă să- vadă pe cei care îl filmează. Cu toate acestea, un alt copil îl întâmpină călduros, spunându-i: „Bună, șerpișorule!”

Utilizatorii TikTok nu au întârziat să-și arate groaza la cele ce au vizionat. Mulți au comentat că nu ar fi vrut să știe că acest lucru este posibil. Tot ei i-au îndemnat pe martorii evenimentului să cheme armata pentru a-i scăpa de creatura imensă.

Citește și: Un profesor a intrat în sala de clasă și când a văzut ce se afla pe catedră a încremenit. De ce a trebuit să întrerupă cursul

Foarte curând au apărut și micile glume, unul dintre utilizatorii TikTok scriind: „Judecătorul: <<Cum v-a luat foc casa?>> Eu: îi arăt videoul.”

Cel care l-au filmat sunt uimiți de forța acestui piton și de modul în care navighează de pe acoperișul casei lor în copacul din apropiere și printre ramurile acestuia. În final, ei îl consideră o creatură majestuoasă. Chiar și copilul care se aude pe filmare pare să se fi liniștit.

Citește și: Un bărbat a vrut să se bage în pat lângă iubita lui, dar când a aprins lumina a încremenit de spaimă! Ce se afla lângă femeie

În ciuda faptului că australienii sunt destul de obișnuiți cu apariția diverselor animale și insecte de mari dimensiuni în preajma locuințelor, acest piton i-a lăsat fără cuvinte. În filmulețul postat nu se spune însă și cum au făcut să îndepărteze reptila de pe proprietatea familiei.

Testul care îți va dezvălui modul în care îți exprimi iubirea către partenerul de viață. Care este limbajul iubirii spec... Testul care îți va dezvălui personalitatea. Află dacă farmecul personal îi vrăjește pe ceilalți sau dacă ai un spirit si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x