Antena Căutare

Creatură misterioasă, surprinsă într-o mlaștină. Ce s-a întâmplat în timpul clipului, care a devenit viral: „Ai văzut asta?”

Creatura misterioasă filmată pe TikTok a devenit virală după ce a fost observată într-o mlaștină, lăsând comunitatea online cu numeroase întrebări fără răspuns.

creatura Galerie
Creatură misterioasă, surprinsă într-o mlaștină. Ce s-a întâmplat în timpul clipului, care a devenit viral: „Ai văzut asta?” | Captură video TikTok

Un clip video apărut recent pe platforma TikTok a captat atenția internauților, după ce a apărut o creatură bizară, neidentificată, surprinsă într-o zonă ce pare a fi o mlaștină.

Citește și: Un bărbat se plimba pe plajă, însă a dat de trupul unei „sirene” misterioase. S-a apropiat și nu i-a venit să creadă: „Așa ceva”

Creatură misterioasă, surprinsă într-o mlaștină. Ce s-a întâmplat în timpul clipului, care a devenit viral: „Ai văzut asta?”

Martorii care au filmat-o au fost uluiți și au reacționat ca atare. Sunetele de extaz care se aud pe fundal confirmă că situația pare de nerezolvat. Misterul i-a mirat la propriu pe cei care au publicat filmulețul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În înregistrarea virală, putem vedea mlaștina, dar și puțină vegetație, iar în mijloc, o formă neagră, care se mișcă energic. Martorii filmează în continuare, întrebându-se ce anume ar putea fi.

Filmulețul a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, stârnind interesul și curiozitatea a zeci de mii de oameni. În lipsa unor detalii, au apărut numeroase speculații și teorii cu privire la ceea ce ar putea fi creatura misterioasă.

Citește și: ”Fiara” care a ajuns pe o plajă, chiar în mijlocul oamenilor. Ce e vietatea pe care localnicii o numesc ”vestitorul nenorocirii”

Unii internauți aventurieri au sugerat că ar putea fi vorba despre o specie necunoscută de animale, adaptată mediului mlăștinos, în timp ce alții au propus ipoteze legate de existența unor fenomene paranormale.

Pe măsură ce înregistrarea se răspândește pe internet, au apărut și voci sceptice care contestă autenticitatea clipului. Acești sceptici susțin că ar putea fi vorba despre o manipulare sau o farsă, menită să atragă atenția.

Chiar dacă imaginile surprinse în mlaștină nu sunt suficient de clare pentru a identifica cu exactitate natura creaturii, filmul a devenit un subiect aprins de discuții și speculații pe internet.

Până în prezent, misterul creaturii încă nu a fost rezolvat.

Trucul care te ajută să-ți ții deoparte telefonul de nisip și de apă. Ce trebuie să faci atunci când ieși la plajă... În timpul unor săpături, câțiva muncitori au descoperit un lucru care i-a speriat. Ce au scos din pământ, de la adâncime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x