Antena Căutare

Credeai că modelele “Victoria’s Secret”sunt cele mai frumoase? Stai să le vezi pe fetele astea din anii ’20! GALERIE FOTO

Toate femeile din lume le urmăresc şi le invidiază, toţi bărbaţii din lume le admiră şi le doresc! Sunt tinere, frumoase, de-a dreptul...angelice!

Toate femeile din lume le urmăresc şi le invidiază, toţi bărbaţii din lume le admiră şi le doresc! Sunt tinere, frumoase, de-a dreptul...angelice! Da, sunt modelele Victoria’s Secret, supra-numite „Victoria’s Secret Angels”! Le urmăreşti în toate show-urile şi nu o dată le-ai considerat ca fiind cele mai frumoase Eve din lume! Însă... femeile din galeria de mai jos, realizată în 1920, îți demonstrează contrariul și detronează orice îngeraș!

Jurnaliștii de la historydaily.org, o platformă de articole de inspirație istorică, le consideră pe protagoniste primii ”Îngerași Victoria’s Secret” și nu credem că greșesc deloc! Ele sunt fetele care apăreau în celebrele serii ale vremii, Ziegfeld Follies Girls, o producție pe Brodway celebră cu actrițe care dansau, cântau și animau atmosfera! Extrem de frumoase, cu trăsături conturate, îmbrăcate senzual pentru moda vremii, tinerele imortalizate de Alfred Cheney Johnston, un fotograf celebru, erau de-a dreptul ravisante!

O tânără extrem de frumoasă

O privire demnă de o divă

Și divele vremii pozau în ipostaze senzuale

Cum a fost răstignit, de fapt, Iisus Hristos? Uită ce știai până acum - FOTO... Ceaușescu a ordonat și blocul a fost mutat... cu tot cu locatari. Avea 3.100 de tone şi nu se încadra în peisaj - VIDEO+...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x