Antena Căutare

Cristi Borcea s-a pozat alături de Valentina Pelinel și toate cele 5 fiice ale sale. Cum arată fetele omului de afaceri

Valentina Pelinel și-a surprins din plin urmăritorii atunci când a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Cristi Borcea și cele 5 fiice ale acestuia.

colaj foto cu poze in care apar valentina pelinel si cristi borcea impreuna
Urmăritorii de pe Instagram au descoperit cum arată acum fetele lui Cristi Borcea | sursa foto: Instagram

Omul de afaceri Cristi Borcea este recunoscut pentru faptul că are o familie numeroasă, cu care se mândrește de fiecare dată.

Recent, acesta s-a fotografiat alături de soția sa, Valentina Pelinel, și de cele 5 fete ale sale. Poza publicată de frumoasa blondină pe Instagram a făcut senzație și a adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Cum arată fetele celebrului om de afaceri Cristi Borcea

Cristi Borcea are în prezent nouă copii cu patru femei. Omul de afaceri este extrem de mândru de toată familia sa și nu ratează vreo ocazie să arate lumii acest lucru. În prezent, acesta are cinci fete și, de curând, el și Valentina Pelinel au făcut toți o poză împreună.

Astfel au putut descoperi urmăritorii lor de pe Instagram cum arată fiicele celebrului om de afaceri.

Citește și: Valentina Pelinel, ipostază romantică alături de Cristi Borcea. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi în vacanță

Așa cum era de așteptat, fotografia a adunat imediat mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din căsătoria cu prima sa soție (Mihaela Borcea), omul de afaceri are trei copii: Patrick (22 de ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). A doua soție, Alina Vidican, i-a dăruit acestuia pe George Alexandru (8 ani) și pe Gloria (5 ani). În acea perioadă a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă pe nume Andreina Carolyn Christine (12 ani).Apoi, actuala soție (Valentina Pelinel) i-a dăruit omului de afaceri trei urmași: pe Milan (4 ani) și pe gemenele Indira Maria și Rania Maria (1 an).

Deși au vârste diferite și sunt frați vitregi, copiii par să se înțeleagă bine și imaginea de mai sus arată faptul că aceștia petrec timp împreună, ca o familie unită.

Citește și: Valentina Pelinel, mândră de angajata sa Narcisa Birjaru. Cum s-au fotografiat cele două la hotelul lui Cristi Borcea

„O familie frumoasă, amintire de familie, să vă bucurați de tot ce aveți acum, fete frumoase, o soție frumoasă și inteligentă și gospodină, o mamă adevărată. Să fiți fericiți și cu credință”, „Foarte fain ca toata familia e aproape 👏👏”, „❤️Superbă imagine”, iată doar o parte dintre comentariile primite de Valentina Pelinel pe contul său de Instagram, din partea urmăritorilor.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018. Primul lor fiu, pe nume Milan s-a născut în 2016, iar gemenele lor s-au născut în anul 2019.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că ea este o persoană veselă în viața de zi cu zi și că are mereu zâmbetul pe buze. Aceasta a vorbit și despre cariera sa, pe care o mai practică ocazional, însă nu căreia nu îi simte lipsa.

"Nu îmi e dor, pentru că fiecare lucru se face la momentul potrivit , iar eu în cariera mea am făcut tot ce mi-am dorit. În proiecte importante mă implic, dar destul de rar, pentru că nu am nici timp. Îmi place să acord timp familei, soțului meu, copiilor, business-ului de familie.", a mărturisit frumoasa blondină.

Mulți nu ghicesc vârsta acestei femei cu părul gri. Toți sunt uluiți când află câți ani are Lauren Midgley... Un băiat pescuia cu magneți într-un canal atunci când a găsit o armă veche de 106 ani. Ce detaliu i-a uimit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x